Thursday, May 5, 2011

05.05.05 SUDAH 6 TAHUN - SYUKUR

Hati Mamma at Thursday, May 05, 2011
Apalagikan boleh Mamma katakan
Selain memanjatkan seribu kesyukuran
Selepas 6 tahun bergelumang dengan segala macam dugaan berumahtangga
Alhamdulillah semuanya masih sama macam memula dulu :))

Tiada parti besar-besaran
Hanya meraikan kami anak-banak saja dengan sepotong kek
Sebab kamiorang tak sihat nak balun sebijik kek
Itupun kami bungkus bawak balik kek tu tanpa disentuh kedaraannya haha ;p

Kami makan apa yang kedai sediakan
Papa macam biasa, tak pernah sporting dalam hal makan-makan ni
Seleranya pada yang sama kalau makan luar

Sebelum meraikan 'hari kami' ni
Sempat la dulu enjoy anak-banak
Hajat nak tengok wayang
Tapi cerita yang nak tengok tu pulak start lambat
Papa pulak nak kerja malam

Terus masuk tempat game je
Layan bujang mengelinjang dalam game center ni


Eh eh tapi Papa lak over ;p


Sorang balun sampai 3-4 lagu dulu
Jangan tanya sedap ke tak
Memang la sedap wehhh!!! hahahahahktuih!

Si bujang tak lepas peluang
Nyanyi lagu O'McDonald hahahahha
Belaga bunyi lak dengan lagu Papa hahaha

Anyway harap kami gembira dalam keredhaanNya
Amin

4 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on May 6, 2011 at 12:01 AM said...

happy anniversari kak.takkan deme je, mana gambo sdr tgh karok.kata diva?haha

-oP_ida- on May 6, 2011 at 3:04 PM said...

hamboiii kimi menyanyi sakan..

Iman's Umi on May 7, 2011 at 2:51 AM said...

Happy Anniversary Mamma & Papa...tambah 20 ari lg, anniversary kitorg plak...berduet sakan 2 branak tu..Mamma x nyanyi ke?

Mamma on May 8, 2011 at 1:13 AM said...

lady ss : kata diva terhormat, mana boleh gamba sepah2 haha

nida : Mamma dengar sakan hehehe

umi : Mamma nyanyi tapi tadok org amik pic hehehe, eh happy anniversy jugok deh..harap kekal la sehingga akhir hayat ;)

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting