Tuesday, March 29, 2011

TINDAKAN KENA PANTAS!

Hati Mamma at Tuesday, March 29, 2011
Bertitik tolak dari ketidaksanggupan Mamma membawa Kimi ke PID
Masa hari last (last wednesday) hantar Kimi ke rumah Cik Ilah tu
Bersamaan rimau dan mengaumkan

Balik kerja je Mamma amik Kimi terus hanyut ke luar tanpa arah
Hahahaha keluar makan sambil open table untuk kami anak banak la
*Lama sungguh tak open table sana sini kan ;p

Sekali pergi rumah rakan setaman, sejoggingdan segosip kan
Sebenarnya nak tanya kursus NIOSH
Mintak tolong tok laki rakan setaman ni la
Kursus yang mana satu sesuai untuk Papa
Sebab Mamma sudah paksa Papa amik kursus ni
Sebab tok laki dia lagi arif hal2 ni
*NIOSH tu kursus keselamatan. eh betul ke Jai??

*gambar cilok dr fb beliau

Sekali mak tertanya pulak hal Kimi
Sanggup ke dia jaga.
Dia kata no hal je boleh. Nanti tahulah dia cane nak handle Kimi. katanya.
Hahahahahahhaha tau yerkkk.... ;p

Dia dia dia
Apa tadok nama ke apa
Okeh Mamma perkenalkan
Rakan setaman, sejogging dan segosip heheh
Cik Ajai *layak dipanggil Kimi la. bukan aku.
Start April kalau tadok aral

Harap kalini tadok masalah
Tak lama Jai, 3 bulan je tau ;))
Senang Mamma nak set up apa yang patut dalam masa 3 bulan ni
Senang nak ke sana sini

Harap menjadilah apa yang aku angankan
Kalau menjadi, ko jaga terus la Jai hahahaha

4 Tukang Tambah:

-oP_ida- on March 29, 2011 at 10:14 AM said...

alhamduLillah, acik jai leh jaga kimi........

lega hati mama...

Mamma on March 29, 2011 at 11:53 AM said...

lega byk nida..fuhhh

Lady SharpShouter on March 30, 2011 at 1:18 AM said...

baguihla ade yg nk jaga.kesian aku kat ko nih kak oii, mujur gaji dah masuk kan? takdela bengong bebenar.haha

Mamma on March 30, 2011 at 10:21 AM said...

bengong ke???? hahahaha

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting