Monday, January 3, 2011

SESI PERSEKOLAH HARI PERTAMA 2011

Hati Mamma at Monday, January 03, 2011
Pergi sekolah pagi semalam sukar jugak
Sebab lama sangat meninggalkan sesi mandi pagi ;p
Siap melalak pulak dalam
bilik air huhu

Tapi paksa la jugak Hakimi untuk ke sekolah
Se
bab hari ni kan hari pertama sekolah untuk tahun 2011

Bagai yang telah diceritakan pada entry lepas
Sebelum ke sekolah, Mamma sempat snap beberapa keping gambar dengan persiapan last minit!
Yang kaler merah tu
beg sekolah yang dibeli hari last percutian
Harganya sangat murah cuma RM16.90 hahaha
Takde
brand benten benten dah
Rem
bat aje mana yang ada stok keh keh keh

Lawa beg ni siap bentuk kereta lumba lagi
Posing sipi2 pulak siap tayar kereta dengan tingkap ;p


Pandangan belakang bumbung kereta


Sampai je Wonderkids, terus terjah sliding tu
Sekali terjumpa kawan lama
Siap cakap U want see my bag???

Megah
betul anak Ai ni dengan bag tujuhbelas ringgit dia kekekeke

Tapi yang kecewanya bila
Lepas je waktu sekolah,
beg nya sudah koyak!!! wa wa wa wa
Itu ke se
bab beg murah hah???
Sudah koyak dekat
bahagian penyandangnya

u c!! u c!!! u c!!!!
Koyak kan????
Adeh, beg murah tahan sehari, beg mahal tahan 6 bulan aduuuu
Mana nak cari
beg yang tahan bertahun2 untuk bujang ni sorang??????

5 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on January 4, 2011 at 6:38 PM said...

beli beg harga 3 ribu ke atas.tgk tahan ke tidak.huahuahua.

anim said...

hua hua hua....beg percuma tahan kot...;p

-aNida OtHmaN- on January 4, 2011 at 10:00 PM said...

kalo mcm nie gaya,....mama kena carik beG balik kampung bg Kimi..saheh tahan lama...hahahhah

weih teror anak ang spekin lonDon...hihih

So Shy Lady on January 5, 2011 at 10:46 AM said...

last year akak blikn beg rega rm85 pun t smpai 1 month koyak gak. anak akak lasak.

ksimpulannya, sbenarnya beg tak salah...heheh

Mamma on January 5, 2011 at 4:19 PM said...

lady ss : henbeg mak dia pun baru 3rat je heehhe melampau betol

anim : nak suh ko belikan la kot kakakaka kata beg percuma heheh

anida : beg balik kg???!!!! wahahahahaha sumpah aku xtahan gelak. terrer la dr mak dia kekeke

so shy lady : itu la, beg xsalah anak kita yang lasak menau...huhuhu tu yg duk cari beg apa yg sesuai tuk budak lasan cenggini nih! hehehe

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting