Thursday, January 20, 2011

LETIH SANGAT-SANGAT

Hati Mamma at Thursday, January 20, 2011
Tu la
Sejak balik dari Kuala Lumpur hari tu
Untuk menandatangi kontrak pasal kerja khennn
Toksah kata badan letih, malah mata pun sangat letih
Dengan naik bas travel ke KL khenn
Agaknya pasal asap dan habuk kot

Dalam dewan pulak, punya la silau dengan spotlight kat dalam tuh
Pandangan dah kabur sangat
Pastu dengar pulak ceramah2 yang menyakitkan hati
Ceramah2 'goyang telo'
Memang meletihkan jiwa raga
Mata lak jadi merah jer lepas balik KL
Pastu balik pada badan pulak
Letih sampai hari ni
Letihnya sampai aku duduk pun boleh terlelap!
Apa punya letihkan

Sampai terjelir macam ni idok le kekeke
Tapi letih sampai balik rumah lepas makan terus kebabom jer
Tah mana anak, tah mana laki!

Ni update blog pun tengah letih lagi!

4 Tukang Tambah:

So Shy Lady on January 20, 2011 at 7:37 PM said...

aiyakkk...next time bw rayban g mn2... bahaya la kn habuk2 n silau tu

Iman's Umi on January 20, 2011 at 10:45 PM said...

Mamma, nape x pm I dtg Kl? Klu x dh leh jumpa, aisey...sy pn berukben bru ok ni.

jedi on January 21, 2011 at 12:38 PM said...

fuhh..penat. aku pun penat ngan kerja seharian aku skang...

Mamma on January 21, 2011 at 4:03 PM said...

so shy lady : rayban bawak je tapi x sajak la rasanya pakai kalau naik bas lagipun pakai baju kurung lak tu ye la bekerja kan, kalu pakai rayban naik kete okay la gak kekeke

umi :aku dapat tau last minit hr jumaat, senin kena g dah..jd semuanya rushing je kejo bas balik ptg tu smula kekeke letih le..hr ni rasa ok sket

jedi : itu la jedi, adat bekerja kan semua penat tp aku ni penat berjalan dr bkt jalil ke stesen lrt..bapak nak panjat tangga lrt tu tinggi2 kekeke

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting