Wednesday, January 26, 2011

AKIBAT KECEDERAAN JIWA DARI KL - III

Hati Mamma at Wednesday, January 26, 2011
Apa korang ingat cerita kencing2 ni abis takat episod II je ke?
Nih ada lagi nih
Wuaarrrrggggghhhhhh :-|

Tekanan aku tak habis lagi yang I & II hari tu
Sebab kejadian ni cuma berselang 2-3 hari je

Kimi pulak trauma makin menjadi
Kesian kami 2 banak tau

Ni sedutan dari ahad lepas pulak
Ahad kami memang tak ke mana
Papa ada je tido sebab dia kerja malam
Mamma pulak baru nak berehat sebab satu hari buat kerja kat dalam rumah tu
Entah ler tak pernahnya habis
Ada je nak kena hadap khennn
Padahal duduk dalam rumah tu 3 beranak aje
Macam duduk 14 orang pulek!

Korang ingat lepas kejadian episod I & II, aku tak mintak mahap ke
Dah mintak mahap kat Kimi dah
Kimi siap cakap lagi

Takpe, Kimi tak marah Mamma

Rentung sungguh aku dengar stetmen dari insan tulus ni sorang!
Time ni aku rasa nak hentak2 je kepala kat dinding tau
Punyalah sedih sampai aku menangis depan dia time tu jugak!
Ye, aku memang senget sebab nangis depan anak kan
Pastu pulak aku memang sensitive person!

Okey bebalik kisah ahad lepas
Pukul 7.00 petang
Dalam baru nak rehat tu kan
Aku ada tanya Kimi

Nak kencing tak? jom la kencing
*Tanaklah Mamma!

Ok fine, aku tak kesah
Takkan dah 5 tahun tak tau nak kencing ke tidak kan??

Selang 10 minit je
Aku baru keluar dari dalam bilik
Kimi depan Tv terpandang aku macam terperanjat je
Terus lari masuk bilik dia pastu tutup pintu

Aku rasa 'something somewhere' nih!
Terus aku tolak pintu bilik dia sambil tanya

Nape Kimi lari??? Ni mesti ada apa2 ni
Cepat buka pintu ni

*Eh, mana ada apa2 Mamma
Erkkk takde pape la!!!


Aku pulak cemas tetiba
Aku lari kat tikar depan TV
Ye betul tekaan aku

Kumpul tenaga terus tolak pintu sampai terbuka
Sekali aku tengok keadaan Kimi
YA RABBI!!!!! menjerut seluar dia sambil lepak atas lantai
Muka Kimi toksah citer la
Punyalah macam nampak hantu gitu!
Terkejut dan tak bergerak sambil mata tenung tengok aku
Menunggu apa tindakan gila aku selanjutnya dengan redha

Dia KENCING lagi!!!!!!
Takat Kimi tengok aku macam hantu takpe lagi
Aku ni DAH memang tukar jadi hantu dah
Dah la pukul 7.00 ptg kan
Time2 nak masuk maghribi gitu
Memang aku dah kena rasuk betul kali

Aku tak pukul sangat
Aku tarik telinga, tampar2 manja kat pipi tu *ada la sgt!
Tonyoh2 bahu dia
Suara jangan citer
Dah macam orang 'azan' maghrib weh!
Sekali dalam duk menggila laung 'azan' kan
Duk membebel tak henti2
Kalau stapler mulut aku time tu kompom terbuka balik stapler tu!

Sekali dalam duk menggila tu kan
Kimi memang terjelepok je kat lantai
Aku memang hilang waras dah masa ni
Kalau aku kenang balik aku kompom menangis beb!
Sampai sedu sedan aku boleh menangis!

AKU BOLEH ANGKAT KAKI AKU TERUS TENDANG DIA KAT BETIS
Warghhhhhhhhhh
Skala kekuatan tendangan aku dalam 4/10 kot
Agak kuat untuk budak besar tuh weh!!!
Aku pulak kasi penendang sambil berdiri
Jahat gilos aku masa tu
Memang tak ingat pape time tu
Memang setan betul la jadinya time maghrib2 ni

Aku memang tak pernah macam ni
Paling kuat hari tu la , aku pukul samapi terkencing pastu cubit sampai kesan biru2 je huhtu ada la

Masa kena tendang tu kan
Kimi memang terperanjat gila
Sebab dia sendiri pun tak sangka
Aku boleh bertindak sejauh itu

Lepas dah hambur Kimi
Mula la sesi nak mengelap semua kencing sampai SEPARUH RUMAH
Mau tak samapi separuh rumah hee
Sebabnya dari tikar depan TV, dia dah berlari masuk ke bilik
Pastu aku pulak dah terpijak kencing dia masa tolak pintu dia tu

Dah tu cane aku nak ke bilik air dengan kaki terpijak kencing camtu???
Nak terbang kah? Nak jalan dengan lutut kah???

Dengan redha pejam je mata aku jalan jugak pergi bilik air kat dapur tu
Maknanya aku kena lap sekali kencing yang sengaja ditepek kat laluan ke tandas dapur tu
Lain la dia kencing atas tikar tadi, pastu tak bergerak ke mana2 kan

Tu yang jadi separuh rumah
Kali ni betul penuh kencing umah aku weh!!!
Tuhan betul nak menguji aku

Samapi togel rumah aku keluarkan tikar jemur kat pagar luar siap basuh
Segala bantal dan mak nenek atas tikar tu kena basuh balik
Maklom ler, rumah tak banyak barang
Dah rasa macam baru pindah rumah je

Hai Kimi Kimi
Kesian ko nak
Asyik 'kena' manjang
Dapat pulak mak tak reti nak sabar
Asyik je nak buat apa yang terlintas
Tapi tendangan tu memang tak terlintas kat pikiran langsung
Sungguh bahaya heh kalau marah2 time maghrib
Setan sungguh banyak!!
Dan setiap kejadian tu jugak aku minta maaf

Mungkin pendapat korang
Mintak maaf pastu ulang lagi buat
Sama jerk kan????
Sebenarnya aku marah dengan tujuan nak mengajar
Tapi aku memang terlebih dah sampai tahap mendera pulak

Takpe, tunggu next entry sebab ada lagi sket aku nak cerita
Tujuan pendedahan ni bukan nak bukak pekung
Cuma nak berkongsi sedikit kesengalan aku sebagai mak
Yang semestinya tak macam korang
Mak yang superb2 ;p

4 Tukang Tambah:

So Shy Lady on January 28, 2011 at 9:40 AM said...

kdg2 tuhan uji ksabarn kita mlalui anak2

parents bleh marah supaya ank2 tau apa yg mreka buat tu salah...

tp jgn lupa lps tu minta maaf pd mrk n kna explain pd mrk knp kita mrh. minta mrk janji t.akn ulangi kslahan yg sama

Mamma on January 29, 2011 at 12:33 PM said...

itu la. dipikir balik mmg mak yang bodoh rasanya aku ni..

-aNida OtHmaN- on January 30, 2011 at 12:52 AM said...

adoiii hebat kimi kencin depan tibi......

weh, ALLAH uji ang weh..sabaq.sabaQ,..sian dia kena penendanG hebat dr ang...huhuhu

Mamma on January 31, 2011 at 5:00 PM said...

aku sudah cool sgt2 dh ni :))

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting