Wednesday, July 6, 2011

WELCOME BACK ;)

Hati Mamma at Wednesday, July 06, 2011
Alah, buka pernah bersara pun kan hahaha
Saja kasi gempak kat korang
Dah 3 minggu lebih ek takde entry baru
Sibuk la tambah lagi bluetooth handphone Mamma mengong tahap langit ketujuh!
Jadinya kerja-kerja transfer gambar bermasalah ler
Tak syok la takdek gambar kan

Sejak-sejak format laptop 4-5 bulan lepas
Laptop cam ta tak boleh support untuk bluetooth lak
Tapi sebelum2 ni guna handphone cabuk boleh pulak
Skang ni tukau telefon canggih sket terus tak boleh **canggih la sangat kan hahaha

Tapi semalam teragak nak call kawan seperjuangan di PID
Pagi tadi dia try tengok tapi tak buat pape, boleh pulak bluetooth ni
Hahaha memang nak kena hempas kan!
Pape pun tenkiu Suhamdy!!

Takpe la, lepas2 ni bluetooth dah ok
Entry desup cam biasa la 3-4 kali post sehari ;p
**banyak la ko!!!!

Sebagai tak menghampakan kome
Dan membuktikan gambar dapat transfer melalui bluetooth talipon
ekekeke

Anak bujang Mamma dengan rambut sebelom potong haritu ;)

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting