Friday, July 22, 2011

SUDAH ADA LESEN INSURANS

Hati Mamma at Friday, July 22, 2011
Sebagai pekerja kontrak! ni kan
Plan sokongan bukan kena ada A dengan B saja
Malah plan mesti lah sampai ke Z! huhuhu

Jadinya sekarang Mamma tengah try banyak kerja
Yang mana masa pun sangat fleksibel dengan urusan harian Mamma nanti
Senang nak bergerak etc la kan

25 Jun 2011 lalu Mamma amik exam untuk lesen insuran
Nanti2 sapa yang nak buat insurans boleh call Mamma untuk rundingan konsultant
Pergi exam dengan harapan tak lulus
Sebab study cuma satu malam dengan tak kadar tidur yang minimum

Semalam dapat result dua paper ni semua takat lulus
Tapi tetap rasa puas hati sebab lama sangat tak amik exam dah
Rasanya dalam 10 tahun dah huhuhu

Okey paper bawah ni result untuk insurans motokar (PCEIA)
Rasa nak renew insuran kereta dan motor meh sini beratur meh ;)


Result paper bawah ni untuk insurans hayat (CEILI)
Pun mari beratur sini meh kalau nak join


Dengan ini Mamma mengumumkan
Lesen insurans Mamma dipertanggungjawabkan kepada syarikat insurans antarabangsa seperti dibawah
Lepas ni dah bebas buat insurans secara part time (buat masa ni)
Kalau sangat okey Mamma akan fokus dengan insurans

Kepada Perisai Hitam tenkiu atas support kamu
Siap duit tau! belanja aku makan

Kepada Ila dan Suhamdy
Dua orang ni yang bertanggungjawab membawa Mamma dalam dunia insurans 3-4 bulan lepas ;)
Semoga kamu terus menyokong aku!

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting