Thursday, July 28, 2011

ENTRY BERGAMBAR VIETNAM

Hati Mamma at Thursday, July 28, 2011
Dapat jugak gambar dari kamera canggih Makcik Rehan
Tunggu dia upload gambar kat fb sebenonya
Sebab Mamma tak amik gambar langsung walaupun dengan henpon sendiri

Gambar bawah ni masa kami sampai Saigon International Airport, Vietnam
Jam 5.20 petang masa Vietnam, 22 Julai 2011 (Jumaat)

Masing2 posing dulu
Travel bag Mamma sangat besar, sebab biasa holiday dengan mak dan adik
Tak ada beg kecit2
Mamma boleh masuk dalam tau hehe

Kamiorang duduk Boss Hotel
Walaupun hotel murah tapi sangat selesa berbanding hotel yang memula Mamma datang Vietnam
Bak kata Makcik Rehan, janji ada ekon muehehe


Line internet sangat hazab

 
Lepas shopping sikit2 untuk hari pertama
Kitorang Dinner kat V N Halal Restaurant, Vietnam
Sambil tunggu makanan sampai
Sempat la membatak kamera baru Makcik Rehan yang sanggih lagi bau kedai itu ;p

Posing dengan kopi ais yang sangat sedap
Pekat, manis dan kaw ;D

Mee Goreng Mamak Makcik Rehan
Tak sampai satu hari dah rindu mamak ke mocik??? haha

Menu kanan Mamma punya
1st time datang Vietnam dulu tak makan langsung cuisine tempatan
Kalini nak rasa jugak la sikit2

Mee Sup Vietnam, super banyak bawang nya
Tapi sup dia rasa manis2 bawang dan air daging
Sendap jugak! :)

Kopi Vietnam Mamma
Cara nak minum kopi ni sangat unik
Kena bancuh sendiri, rasa kopi yang sangat kaw dan pekat!
Terbaik meh!!

Hari kedua
Sebelum turun hotel shopping
Amik gambar depan hotel dulu


Lenjan sampai petang terus lupa amik gambar kami

Hari ketiga dah nak balik
Masa di habiskan sekitar hotel
Amik gambar sekitar Bent Thant Market saja ;)


Sapa suka cotton
Memang akak gila kentang datang sini ;)

Kredit tuk Makcik Rehan dengan gambar dari kamera sanggih lagi baru ;D

1 Tukang Tambah:

Anonymous said...

A shared web hosting maintenance or essential hosting repair or derive tummler refers to a web hosting servicing where myriad websites reside on harmonious net server connected to the Internet. Each site "sits" on its own allotment, or section/place on the server, to maintain it separate from other sites. This is on average the most close-fisted choice owing hosting, as diverse people allocation the entire set someone back of server maintenance.
[url=http://hostinghouse.pl]hosting[/url]

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting