Friday, July 15, 2011

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN BUJANG TERUNA

Hati Mamma at Friday, July 15, 2011
Kali pertama menduduki exam
Huh Hakimi tu, exam pun tak tau apa maksudnya
Jenuh nak teragkan
Yang dia tau jawab je paper tu

Yang betulnya dah keluar 2 minggu lepas keputusannya
Tapi alasan biasa adalah malas huhu
Mendapat ranking ke 14 dari keseluruhan 16
*Sangat teruk rasanya

Tapi apabila dikenang keseluruhan markahnya pulak
Adalah 251/300
Rasa terubat sikit
Duduk kelas A memang lagu ni kan
Agaknya semua dapat full mark ;))


Mengikut 3 paper yang Kimi amik
Matematik atas sekali, gred A
Macamana Ms. Lee kata 3bulan ajar tak paham2
Apa pun mak bangga apa dengan anak mak
Walaupun banyak sangat komplen itu ini dari Ms. Lee
Ko apa tau, kawin pun tak!

Bahasa Malaysia pulak masih lagi A tapi agak rendah sedikit dari Matematik
Bahasa Inggeris ni macam mak dia jugak
Ada je english mesti bawah sekali dari subjek lain huhu
Tapi masih boleh dimaafkan lagi sebab dapat gred B

aishh dah macam buat Rumusan Karang form 5 pulak hahahha
eh eh lupa ni nak bagitau
Ada ke masa conversation pagi semalam kan
Yang kata komplen-komplen tu la
Mamma lupa nak taip kat entry tu
Boleh ke Ms. Lee kata kat Mamma
Tapi rasa cam ugut pun ye

Kalau macam itu arr
Tahun depan takut turun kelas B tau

Ayooo ini olang kan
Apa bikin jadi cikgu kalau talak mau mendidik
Cuma mau mengajar saja!

3 Tukang Tambah:

-oP_ida- on July 15, 2011 at 4:34 PM said...

wahhh sangat bijak........

I want to lose weight on July 18, 2011 at 9:28 AM said...

tukar la wei.. tahun depan kasi masuk Pra-Sekolah

Mamma on July 18, 2011 at 11:00 AM said...

nida : harap berterusan la..

zell : mmg tuka taun depan.. tak tadika JAIM (jab. agama islam melaka) or PASTI..sbb igt dajah 1 nnt aku nak masukkan dia SEK. REN. AGAMA RAKYAT..siap amik bahasa arab...insyaallah..anak aku ni tatau pape pun pasl agama kecuali doa makan, doa tido mngucap ngan istifar huhuhu..teruk sgt aku rasa

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting