Wednesday, August 3, 2011

NURZA SUDAH BEROPERASI ;)

Hati Mamma at Wednesday, August 03, 2011
Syukur kehadrat Ilahi
Nurza Shop dibuka jugap ;p

Semoga perjalanan Nurza Shop diberkati
Seiring dengan tarikh pembukaannya iaitu 1 Ramadhan 1432H
Bersamaan 1 Ogos 2011 (Isnin)

Maknanya sudah 3 hari beroperasi meh
Harini baru nak buat review keh keh keh
Apa punya pemalas daaa


Jom terjah jalan-jalan sekitar Nurza Shop


Kerongsang pun mak jual nyah ;)

Pekerja mak tengah mengemas kat dalam kedai


Meh nak cerita sket
Yang sebetulnya
Nurza Shop nak buka bulan lepas
Tapi dah ada aral dengan pekerja
Awal2 buat hal

Patutnya setiap Isnin tunggu pekerja masuk bekerja
Hari ahad diorang bagitau tak dapat datang kerja esoknya

Minggu depannya pun sama
Berlarutan sampai 3minggu
Maknanya 3 orang pekerja yang buat spoil awal lagi

Tapi takpe
Semoga terselit hikmah disebaliknya
Dan semoga Nurza Shop boleh bersaing dengan sihat

Nurza Shop menyewa sementara di Giant Klebang
Awal-awal ni kami cuma amik sewa sementara dulu
Sebab nak tengok jualan kat area situ memberangsangkan atau tidak
Kalau ada rezeki kami tidak ke mana ;)

Nurza Sho berhampiran dengan rumah Mamma jugap
Senang nak pantau kalau malam2 kan hehehe

Pada yang nak buat pilihan online
Sila ke page kami

http://www.facebook.com/NurzaShop

3 Tukang Tambah:

-oP_ida- on August 3, 2011 at 11:02 AM said...

aku doakan BIZ ang berjaya........nak cr tudung raya lah

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu on August 3, 2011 at 11:05 AM said...

bestnyer... dh ada kedai sendirik...

semoga berjaya dan dilimpahkan rezeki....

Mamma on August 3, 2011 at 3:06 PM said...

terima kasih la kome ;D
Semoga rezki kamu juga melimpah ruah..

Nida :- jauh nya sampai melaka nak cari tudung raya tapi aku ok je hehehe

Nunu :- Alhamdulillah Plan C jalan dulu...harap plan C ni tidak sia2..amin

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting