Saturday, September 18, 2010

SUDAH DAPAT VOUCHER AIRASIA ;))

Hati Mamma at Saturday, September 18, 2010
Semalam Mamma dapat email voucher dari AirAsia
Tapi hari ini baru Ai claim

Sudah lama Mamma tunggu ini voucher
Sebab orang yang senangtiasa free ini kata
Kalau flite kita delay lebih 2 1/2 jam akan dapat voucher bernilai RM200

Sebab flite Mamma memang delay lebih 2 1/2 jam
Masa nak pergi Ho Chi Minh, Vietnam hari tu
Mamma tunggu la voucher ini sampai cerah
Ingat tak dapat dah
Ye lah kan, pergi Veitnam Ogos lepas ni dah nak tengah Sept dah
Ingat tak dapat dah atau Mamma terdelete email voucher tu
Sebab Mamma akan delete terus je
Email yang tidak penting tanpa membacanya dulu ;p

Masa tu duk korek balik kat trash kot betul2 la terdelete kan ;P
Sebab email tu tak tulis daripada AirAsia
Dia tulis daripada noreply
Siap call service center AirAsia lagi untuk pengesahan
Tapi tak pernah dapat pulak
Tu yang putus asa rasanya masa tu

Rupanya memang Ai tak terima lagipun email tu
Phewwww lega :D
Hari tu Melben macam tinggal harapan je
Sekarang ni rasa Melben dah melambai2 balik :p

Ini emailnya :


Hari tu pergi 5 orang
Makanya setiap orang dapat voucher tu
Jadi dapat 5 la email tu kan



1st time dapat voucher ni
Macam ni rupanyaaa
Buka dulu amik password untuk redeem :)

Sudah Redeem dengan jayanya


Dan ini lah vouchernya
Setiap orang dapat RM200
Maka Mamma ada Voucher AirAsia yang bernilai RM1000

*p/s : Ezey!! Melben apa citer???
Tapi Voucher RM1000 macam aku sorang je yang pergi.
Yang lain tinggal. Jahat jahattt jahatttt ;p

8 Tukang Tambah:

alinac lover on September 18, 2010 at 5:54 PM said...

MCM TU EK..BESH LA ! MCM NK PLAK DELAY LG.HAHA

Mamma on September 18, 2010 at 10:58 PM said...

tu ah..
delay selalu pun x kesah
hahaha

Lady SharpShouter on September 19, 2010 at 12:16 AM said...

mcm besh je delay delay dpt voucher ni. errr, apa kata bg voucher tu sini hadiah ari raya? hahaa

Mamma on September 19, 2010 at 12:23 AM said...

peluh tiak mamma hari tu duk nunggu tau..ada ke???? ;p hahaha

Iman's Umi on September 19, 2010 at 3:38 PM said...

wow mamma...bestnya...melben la plak ye...

Mamma on September 19, 2010 at 5:04 PM said...

hahahahaha..
tatau lg la beno2nya...
rasa cam x kot haha ;p

ezey on September 20, 2010 at 2:13 PM said...

hahha....melben dlm kenangan ka????

Mamma on September 20, 2010 at 3:25 PM said...

masterplan x gi xkan aku nk gi..kan jd yatim piatu lok kat sana..hahahaha

anak master xleh lawan master lagi takat ni..ketor lutut lagi kekeke

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting