Wednesday, September 22, 2010

REUNION SMCKT 2010

Hati Mamma at Wednesday, September 22, 2010
Aktivit raya belum habis update
Ni baru nak tempek kat blog

Raya ke-3 Mamma ada Reunion SPM Batch 1997
*huh korang dah boleh start kira umur Ai skang hahaha ;p
Yang perempuan cemok ni je yang datang
Yang lelaki pun tak ramai
Maklom la kan, raya2 ni banyak komitmen lain selain reunion ni
Takpe lagipun ni 1st time buat

Berdiri Kiri : Ezzanne, Intan Faizura, Norul Azwa
Duduk kiri : Zuriyati, Sya. Rozihezlin & Mamma


Reunion ni bertempat di Sheikh Corner a.k.a kedai husband Ezzanne
Merangkap lagi kedai sendiri la kan hahahaha
Yang lelaki pun tak berapa nak kerat jugak
Semua yang hadir sekali dengan anak dan pasangan
Dalam 20 orang ajer tapi still happening jugak

Gitar menan anak Intan jadi hak Kimi kejap tapi
Sempat la dengar Kimi goreng seround hahaha
Layannnn ;p

Tapi Mamma tak sempat nak lepak lama

Mamma ada kenduri kawen sebenarnya
Anak sepupu Mamma kawen
Tapi Mamma lari kejap kenduri tu semata nak pergi reunion ni
Tepukan gemuruh untuk Mamma ;p
yeahhhhh!!!

Tu yang dapat lepak kejap aje
Takpe la kan lain kali Mamma berumah tangga gitu kat sana haha

Ini adalah makanan yang disediakan oleh Cheh Zal a.k.a husband Ezzanne
Sodap!!!
Tercacak ibu jari Mamma tunjuk atas tau ;))
Menunya biasalah kan
Nasi minyak melambangkan orang Terengganu ;p
Itu adalah lauk pauknya sahaja
Gambo nasi tak amik huhu


Rasa dessert yang secantik rupanya ;))
Tak tau la nama desset ni apa
Makan ajer la orang dah sediakan hehe

Yang ni Mamma tak makan pun
Tak sempat sangat dah
Tak pe, kedai cina depan taman Mamma pun ada jual ni hehe ;p

Tapi memang best dapat jumpa kawan-kawan lama
Yang dulu selim tapi sekarang montel-montel
Harap tahun depan jumpa lagi ;))

4 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on September 23, 2010 at 1:05 PM said...

mengapakah desertnya cantik melampau?apakah itu? apakah itu?

Mamma on September 23, 2010 at 7:00 PM said...

cantik sbb amik ngan kamera dslr geng yg dtg tu..pasni gambo lady ss pun semua cantik2 gak kan kekekeke

-NiD's- on September 28, 2010 at 11:57 AM said...

weih bekaih JAJAN dia cute jaa...mana dia dapat weih

Mamma on September 28, 2010 at 4:41 PM said...

nida : aku lupa nak tanya kawan aku la hehehehe..kacang hijau dia tak kiut ke?? ;p

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting