Monday, September 20, 2010

2 SYAWAL HAKIMI 4 TAHUN

Hati Mamma at Monday, September 20, 2010
Ok saya dah tau ;p
Mende dah basi
Tapi tapi tapi
Nak jugak tau tepek kat sini

Sementara dah sihat siket ni ;p

2 Syawal lepas bersamaan 11 Sept 2010
Hakimi sudah 4 tahun genap wo woo wooo
* ikut bulan omputih ye hadik2 ;))

Dalam kelam kabut beraya
Mana sebuk nak melayan jem atas jalan
Mana nak lari cari kedai kek buka masa raya2 ni kan

Ingat nak cari kek biasa2 aje
Duit dah tenat katakan ;p
Sekali semua kedai kek yang biasa2 tutup
* raya jugak ke cina2 nih??
Try jenguk kat SR, aik bukak pulak
Makanya kena beli la jugak khennn??

Okay
Kek menten senget
Macam kek Mak Ai taun lepas ;p
Ni gara2 terjatuh lagi dibuat oleh adik kecit Mamma
Tapi dimaafkan sebab dia sponsor separuh kek ni ;p

Kali ni beli kek Ciss! Ko Cheese pulak tapi lupa dah nama penuh kek ni
*Short term memory la katakan ;p
Asek nak telan chocholate aje kalu SR ni kan
Ini adalah 1st time sambut birthday Kimi kat kampong
Dengan cousin's & family Mamma yang tak besar
Ada siap nyanyi2 tau hahaha

Kimi gigil2 potong kek senget ;p
*Mamma perasan yang Mamma sgt kurus
Kerana Nasi biru punya hal neh


Sambutan macam biasa
Tak ada makanan sampingan2 pon
Cuma kek semata kalu sambut kat rumah
*Kalu kat kedai boleh order macam2 ;p
Tak layan nak buat roti jala, puding marbles tengit bagai
Tak reti nak buat nak2 lagi tang tengitnya tu ;p
*MR sila hempuk aku hahaha

Meh Mamma sumbat lam mulut kimi ;p



Sebuk melayan nephew's yang kecit2


Ini budak meraung2 nak tiup jugak lilin 'Abang' haha


Hakimi with his cousin's
Ni sikit aje
Lagi 3 lagi mana pergi tah

Selamat Hari Lahir Sayang Kimi
Semoga kita dipanjangkan umur dan kita dapat meluangkan masa lebih panjang
Semoga anak diberkati dan dilindungi
Serta dimurahkan rezeki. Amenn

4 Tukang Tambah:

Iman's Umi on September 20, 2010 at 2:40 PM said...

Happy belated birthday to Kimi...semoga sentiasa gembira dan dilindungi Allah sllu...betulla mamma, U nmpk sgt kurus...seronoknya dpt kurus.

Mamma on September 20, 2010 at 3:58 PM said...

tenkiu umi ;p

kurus + saket tak sonot sgt tau
bila la nak kurus tp healthy gittew ;p

-NiD's- on September 28, 2010 at 11:54 AM said...

HAPPY BELATED befday kimi....
beb sofa lebih kurang cam umah aku jew

Mamma on September 28, 2010 at 4:39 PM said...

nida : owh tenkiu la auny nida ~ kimi kata tu

sama ka? sama selera no!! ~ mak kimi kata lak kekeke

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting