Thursday, September 23, 2010

HAKIMI DALAM GAMBAR

Hati Mamma at Thursday, September 23, 2010
Pagi 2 hari lepas
Macam biasa
Kimi nak pergi sekolah baru Mamma check beg dia
*orang check bila anak balik sekolah huhu

Mamma jumpa ni dalam beg dia
Nak kata gambar konvo macam bukan
Sebab tak pakai topi huhu ;p

Dah dapat gambar untuk sesi 2010
Di Tadika Wonderkids a.k.a Tadika Klebang Ria
Cepatnya Teacher dia kasi
Ni belum masuk Oktober lagi kan?

Itu hakimi pakai baju kawan dia
Sebab masa hari sesi fotografi
Dia cuma pakai t-shirt dan jeans pendek dengan selipar aje
Jadi dengan geliga kepala otak Teacher Marry
Dia pinjamkan ntah baju sapa sarung kat kimi

Ini dia budak menyemat dengan baju kawan dia!
Siap tangan dalam poket kakaka
Dari baju sampai la kasut
Semua pinjam!

Tapi spender sendiri la sebab pagi nak pergi sekolah
Dia pakai spender! syhhhhhh

Dah ada tu tegak kan aje atas side table

Patutla masa hari sesi fotografi tu
Mamma anta hakimi Teacher Marry tanya kenapa pakai seluar pendek
Ada la dalam sebulan 2 lepas kejadian ni
Mamma terpinga kenapa pulak kan
Teacher Marry kata ada sesi fotografi hari ni
Tapi saya tidak tahu pun dan tidak diberitahu
Teacher Marry pasrah aje la
Dan itu lah hasilnya

Pastu pulak semalam petang
Dia bawak balik gambar ni
Dan kat bawah tu rakan sekelas Kimi la tu
Kelas 1, 18 orang
Yang berdiri kat belakang tu semua Teacher2 yang terlibat mendidik Kimi

Korang jangan terpedaya
Itu bukan bingkai kayu yang mahal
Itu cuma cetakan kertas jugak muahahahaha

Dalam ramai2
Hakimi duduk tepi
Dan ini membawa maksud anak Ai kementot aje
Anak bapakkk ;p


Teacher Marry yang pakai kurung purple
2 dari kiri korang

3 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on September 25, 2010 at 10:02 PM said...

kacak kacak. jgn jd playboy ye dah beso nanti.huhuhu

I want to lose weight on September 26, 2010 at 3:30 PM said...

Khaleef punya gambor belum siap..
Minggu yang ada fotografi tu..
Selang-selang hari cikgu dok call igtkan aku..

Nampak sangat si Kalep ni kaki ponteng sekolah.. cikgu takut dia tak mai

Mamma on September 28, 2010 at 3:48 PM said...

lady ss : ada hati nak wat menantu ke?? ko kawen dulu heh...make sure dpt anak girl tau muahahaha

zell : bagus cekgu dia no!!!!
aku ni jgn harap ler..

siap kimi tertinggal van ada lg sbb hakimi lain parent nk dtg jemput..sudahnya hakimi aku yg tggu parent tu..hakimi lain selamat naik van dah! last sekali kena anta hakimi aku balik umah naik keter teacher..

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting