Wednesday, February 9, 2011

MAMA CYDA 1ST GIVEAWAY

Hati Mamma at Wednesday, February 09, 2011
* baik2 je demam terus buat tag. apa sengal ke aku neh??

Korang buat tanampak je la tulisan hijau atas tu
Meh layan aku buat giveaway ni
Dapat dari Cik Kak Molek kita Nida ;)
Toceii toceii frenz kekeke


syarat penyertaan seperti berikut :

  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama. - SUDAH
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini. - SUDAH
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. - SUDAH
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu. - SUDAH
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye. - SUDAH

Pada yang kena tag, sila bertenang yerk keke :-
  1. Iman's Umi
  2. Anak-Anakku
  3. Anastasyea
SEKIAN, TERIMA KASIH

3 Tukang Tambah:

-aNida OtHmaN- on February 10, 2011 at 9:59 AM said...

hahahah bekurun dh weh..
baru buat erk..
ang apa habaq......aku windu ang weh

Mamma on February 10, 2011 at 12:09 PM said...

hehehe aku kan x sihat
nk tgk blog pun tak lalu hehehe
takpe janji x due lagi, aku buat je la

*aku pun rindu sama kamu..lama x on9..on9 kejap2 je ada la..xsggah memana pun kekeke..muachh

MaMa CyDa on February 10, 2011 at 2:15 PM said...

salam dear,
thanx sudi join n gudluck!!

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting