Thursday, February 10, 2011

LADY SS DATANG LAGI!!

Hati Mamma at Thursday, February 10, 2011
Tajuk macam nampak hantu kekekeke
*punya la teruja kan

Tapi sayang masa dia datang Mamma kurang cergas sebab selsema masih duk ada
Papa pun tak ada sebab kerja kan
Tapi tak pe, dorang ni memang aktif kekeke

Dorang singgah kali ni
Mamma masakkan asam pedas daging tulang rusuk kekeke
Pastu sayur sawi cina masak sos tiram, ikan selar kuning goreng
Pastu elur masin dan timun sebagai ulaman
Berusuk2 dorang makan kkeke
Sorry la masakan sangat simple
Sebab korang kata banyak sangat makan sebab pergi banyak rumah kan
Tu yang masak tak banyak jenis

Lady SS datang melawat Mamma bersama kedua orang tuanya
Amboi terima kasih la yerk
Dan siap bawak buah tangan kenduri kawen abang dia yang hari tu lagi
Sorry lagi sekali tau aku tak datang
* Tetap rasa bersalah

Dalam paper bag hitam ni segala mak nenek dia kasi Mamma
Pelbagai coklat dia kasi
'Heaven' la Kimi hehehe


Ini antara coklat2 yang Lady SS kasi
Gambar ni Mamma amik kat blog dia jugak walaupun dia tak kasi curi ekekeke
Tapi sebagai pencuri bahan2 dari web yang sangat handalan gitu kekeke
Gambar ni tetap Mamma dapat bolos dan tepek pulak kat blog hatimamma
hahahahah sekali lagi
*pang sedas Lady SS kasi!!!

Jom layan aneka coklat yang Mamma dapat

Coklat Ben Ten pun ada
Sungguh mengujakan Kimi aja
Memang sangat kena la dengan tema 'palotak' anak Ai kekeke


Biskut dalam balang ni serius sendap wehh!!
Mamma makan 2 keping je, yang lain Kimi ngap dulu!
*Kat rumah ko ada belen lagi x??? ;p

Ini bekas apa tah tapi korang taruk telur masin yerk
Telur masin tu masih kukuh dalam peti ais lagi
Kimi nak makan, Ai cakap dah basi kekeke
Cepat terpedaya budak tu sorang!

Dalam banyak2 coklat ni, Mamma cuma makan seketul je coklat tu
Tu pun dah belemuih kat tangan Kimi
Dia dah tak habis nak telan
Dah muak sangat2 dia nak hadap
*Pelik jugak, tggal seketul je dia muak nak telan kekeke
Tu pun makan depan tuan punya coklat kekeke


Lepas korang lesap dari rumah Mamma
Coklat tu pun lesap dalam perut Kimi!
Tu yang tak sempat snap

Nak bergambar dengan ko pun lupa khennn???
Nape ko tak ingat kan Mamma weh
Mamma lak sibuk dengan Kimi penyibuk tu

Anyway terima kasih sebab sudi datang rumah Ai siap bawak buah tangan
Bila senang2 datang la lagi
Ai suka!

3 Tukang Tambah:

-aNida OtHmaN- on February 10, 2011 at 3:09 PM said...

nak satoooooo

Lady SharpShouter on February 10, 2011 at 3:55 PM said...

cis, pencuri harta intelek mamma ni ye.bleh lantik jd penggodam berjaya ni.haha

kimi laju je belasah coklatkan?anak sapo tah? haha.

p/s: nxt time aku tau nk bw buah tgn ape kat anak ko, aku bw telur masin je la berbakul bakul.ok tak? haha

Mamma on February 11, 2011 at 12:34 AM said...

nida : miahahaha mintak ngan kimi!

lady ss : xpayah susah kan ko bawak je berbakul2..ko bawak je itik betina seko, nnt dia leh betelur bebakul pastu aku jerukkan sndiri je..kekeke

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting