Thursday, February 10, 2011

KAMU APA KHABAR?

Hati Mamma at Thursday, February 10, 2011
Miahahahahaha
Soalan direct Mamma tanya kamu semua
Sihat la yerk ;))
Mamma baru stabil dari segi kesihatannya
Kesihatan emosi tetap down huhuhu
Tapi takpe Mamma tetap happy bersama kamu ;))

Lama yerk tak update blog
Rasa down hari tu memberi implikasi terhadap hatimamma perghhh
Down pasal kerja yang pastinya
Kontrak tetap tunggang langgang dengan gaji 'nehi kami nehi'!
Fuhhh

Esok sudah mahu berangkat ke Jakarta dan Bandung, Indonesia
Bersama Mak, adik kecit, adik laki dan family kecil Mamma
Total semua 6 orang yang pergi
Pasport adik lelaki Mamma boleh siap pulak dalam masa satu hari
Kalau ikutkan siap sebulan
Memang rezeki dia nak sampai Indonesia kata Papa

Percutian Mamma selama 4 hari semoga selamat pergi dan balik
Dapat la sikit mengubat hati yang lara pasal kerja ni

4 Tukang Tambah:

-aNida OtHmaN- on February 10, 2011 at 12:58 PM said...

tudiaa skali huPdate terus nyatakan nak P INDONNN...jeles doNG......


bestnyaaa nak p sana...ikut blew????

weh, FM untuk aku satu....
aku ahad ni nak p JELEBU...kalO tak p ramai=ramai leh aku singgah MELAKA....tp p ramai daaaa...kuciwa

Lady SharpShouter on February 10, 2011 at 3:57 PM said...

wei wei wei kata tak sehat, apsal gi bandung pulak ni?jeles aku.nak itutttttt.wowowo

Mamma on February 11, 2011 at 12:39 AM said...

nida : aku kan kat hendon ahad ni, jadi tetap xleh jumpa kalu ko dtg bedua sekali pun kekekeke..xpe next kita mesti ada juduh ;p..eh2 FM tu apa? aku ketinggalan kah dgn ini FM ????

lady ss : kan aku dah baik, siap update blog bagai kekeke...jom la kalu nak ikut ;p

So Shy Lady on February 11, 2011 at 9:38 AM said...

nak buah tgn dr bandung! ;D

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting