Thursday, May 3, 2012

KEPUTUSAN DARAH

Hati Mamma at Thursday, May 03, 2012
Ramai jugak yang nak tengok  pic Mamma yang latest
Sabor2 lah wahai peminat **puuiiii
Mamma skang sekarang tak berminat nak bergambar dengan peminat **kahkahkah
Kenapa ntah 

Semalam pergi klinik untuk check up
Sambil2 tu akan dimaklumkan keputusan ujian tiroid haritu

Keputusan adalah agak mengecewakan
Apabila dimakulmkan bahawa hormon Mamma agak rendah
Namun tak membimbangkan

Tapi Mamma tak pasti sebagaimana yang dikatakan hormon rendah
Mamma agak keberatan nak bertanyakan kat doktor
Sebab dah letih dan terlalu lama menunggu
Sampai doktor tu Mamma rasa membebel sorang2
**ahlantaklah!

Masa doktor cakap tu Mamma cuma nak balik tidor je
Pastu cuma tangkap hormon rendah je
 Lepastu berat Mamma naik macam biasa
Tak pernah menghampakan
Sampai 2kg dalam masa 2minggu
Dan bahananya Mamma kena minum air gula hujung bulan neh
Yeaaayyyyy!!!! **Ciss!!

Pagi tadi pukul 5.20pagi Mak datang dari Terengganu
Dengan Kak Na dan anak2nya
Nak shopping raya katanya
Awalkan??? **cessss ko kakak haha!!
Dan2 rasa hormon tinggi
kahkahkahkah

Sempat Mamma masakkan nasi dagang kegemaran
Untuk santapan mak dan sekeluarga kami pagi ni
Next Mamma up gambar Mamma Nasi dagang yang hot tu ;p
tata

2 Tukang Tambah:

Rinna on May 7, 2012 at 2:48 PM said...

Suka makan nasi dagang.. nyum2.. :)

Mamma on May 9, 2012 at 11:05 AM said...

sedap kak kan???? :)

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting