Tuesday, April 5, 2011

BARU HAJAT HATI, BELOM LAGI

Hati Mamma at Tuesday, April 05, 2011
Itulah kan, ni baru hajat hati

Rasa-rasa nak tukar tadika Kimi pulak

Itu yang semalam start survey mana yang patut


Memula sekali

Semalam Mamma ada tanya Mrs. Principle Kimi

Pasal refund yuran pendaftaran awal tahun hari tu

Sebab rasa nak tukar tadika

Mrs. Principle kata nak kira semula

Hai berapa la refund duit tu yerk

Harap dapat la bayar yuran pendaftaran kat tadika baru ni


Masukkan Tadika Excel dekat taman je ni

Tak payah pagi2 nak redah jem *pepagi, melaka sudah jem!!!

Lagi pulak tadika ni ada iqra' sekali

Itu sebab utama kenapa Mamma nak tukar ke Excel

Tapi ada jugak rasa nak masukkan kat Tadika Jabaran Agama Islam Melaka (JAIM)

Yuran bulanan lagi meriah, cuma RM20 je sebulan ;))

Tapi tatau lagi sebab Mamma tak pergi tengok silibus kat JAIM lagi


Kat Tadika Excel, Mamma dah tengok pagi tadi

Lebih sikit kurang sama je silibusnya dengan Wonderkids ;)

Tapi Excel lagi murah yuran nya ;)) yeah!

Cuma RM160 sebulan berbanding Wonderkids RM250 sebulan!


Apa2 pun Mamma tengah survey dulu

Memandangkan 1 Julai 2011 dengan rasminya Mamma sudah tidak bekerja kan

Anak pun sekolah ala-ala je la huhu

Apa yang penting ilmu akhirat tidak tercicir ;)

8 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on April 5, 2011 at 4:47 PM said...

kalau murah tp bagus apa salahnye kak

So Shy Lady on April 5, 2011 at 7:30 PM said...

klau akak plih yg murah aje heheh...
nk resign ke?

Mamma on April 5, 2011 at 9:57 PM said...

lady ss : bukan..kalu murah PASTI bagus kan besss ;p..kena tgk silibus gak dik non oii...hehhe tapi apa2 pun lom finalize lg.. :))

So Shy Lady : tengah2 nak tak ada keje ni kan..yang murah pasti dalam list ;)..bukan resign, tp kontrak habis jun

♥xaturen♥ on April 5, 2011 at 11:18 PM said...

Anak pantas membesar! Rindu lak masa ko kecil Abang! Harap Abang susses kat Ceras.

Mamma on April 6, 2011 at 9:46 AM said...

aikk abang??? korang duk jauh2 ke??

♥xaturen♥ on April 6, 2011 at 11:04 PM said...

Masih sekolah!

munna on April 7, 2011 at 1:06 PM said...

kalau murah ... silibus pun lebih kurang baik ambil yg murah

Mamma on April 12, 2011 at 11:08 AM said...

munna : rasa pn camtu gak

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting