Monday, August 23, 2010

MARKETING!

Hati Mamma at Monday, August 23, 2010
Marketing Department kena ada kalu buat biz kan???
hahahaha

Saja la ko ni nyah!
Ni la orang marketing untuk Nasi Kerabu D'House :p
Korang layan la
video

Sesuai ke jawatan ni untuk budak ni?
Orang lain siap belajar kat U 4 tengkat nk dapatkan jawatan dalam marketing plan

Tapi yang ni??? <-- biasa la guna kebel hahahaha

p/s : Masa ni En. Papa dengan Kimi datang saja wat sebuk kat PARAM sementara nak tunggu waktu berbuka

7 Tukang Tambah:

Iman's Umi on August 23, 2010 at 11:30 AM said...

Kimi, ada x Mamma bagi gaji upah buat marketing nasi kabu dia? Hehehe...

Mamma on August 23, 2010 at 12:18 PM said...

hari2 dia duk pau mamma dia tu kira gaji la kan haha :p

Lady SharpShouter on August 23, 2010 at 2:08 PM said...

eksploitasi kanak-kanak bawah umo ni. keh keh keh

-NiD's- on August 23, 2010 at 2:10 PM said...

rugi akU jauh..KALO DAK..leh JooIn kimi promosi nasik kerabu ang beb...

Mamma on August 23, 2010 at 4:27 PM said...

lady ss : sekali sekala takpe Jab Kebajikan kata hahaha

Nid's : ko ada mesti lagi meriah nida..hahahaha

makcikrehan on August 24, 2010 at 12:53 PM said...

Aku kagum ko niaga pasor ramadan nyah! salute giler...

Mamma on August 24, 2010 at 1:30 PM said...

makcik rehan : aku gigih kan?? :p

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting