Wednesday, August 25, 2010

AWARD BLOG CANTIK & HEBAT ~ yelah sangat

Hati Mamma at Wednesday, August 25, 2010
Benornya Mamma dah buat Award ni
Soalan sama cuma gambo awardnya aje lain
Tapi kena buat jugak sebab stetmen dari Cik Lady SS yang beri award ni
Macam kat bawah ni

Mamma Hati Mamma - dah pernah dapat ke award ni? kalau pernah buat jugakkkk. hahaha

Makanya Mamma nak buat lah ni
Menjaga hati kekdahnya :p

Lets start!!


1. Anda mesti memberi pujian kepada pemberi award ini.
Nak puji apanya..blog dia hitam legam aje ai nengok hahaha <<<----jangan marah weh tapi ai suka je nak masuk baca merapu dia..itu yg penting kan lady ss???? muachhh ;*


2. Sila beri award kepada 10 blogger yang lain.
tanak beri dah sebb award hari tu dah kasi dengan soklan yang sama...nanti diorang tension nak buat jawab soalan sama... pastu nanti kalu diorang tanak jawab soklan yang sama, ai jugak yang kecik ati ;)..ai je redha jawab kali ke-2 untuk soklan yang sama...

3. Anda harus beritahu 10 blogger ini.
-

4. Bagaimana anda boleh di gelar blog yang " Best and Great"?
tah mata diorang ni :P


P/S: Cik Lady SS pelik dengan award ni..ai lagi pelik camne award ni boleh jadi soklan sama..kopipes ke?? :D

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting