Tuesday, August 24, 2010

AWARD PERSAHABATAN

Hati Mamma at Tuesday, August 24, 2010
Mamma dapat ni
Dari Mami Kalep dengan Cik Kak Ezey

Mamma memang sangat ikhlas dalam bersahabat :p
Kalu tak suka biasanya Mamma ignore je orang tu
Tak suka masalah dan tak suka wat masalah


1). Bagi pulak award nih kat 5 org yg korang rase ada nilai-nilai persahabatan yg baik dalam dunia blogging nih.
  • Makcik Rehan
  • Ezey
  • Mami Kalep
  • Lady SS
  • Imans Umi
  • Nida
Mamma nak kasi 6 orang boleh tuan tanah?? sebab mereka patut
Walau dorang kasi Mamma Award tapi Mamma kasi balik kat korang..takpe kan??
Means yang dh buat tapayah buat pun takpe..takecik hati dah :D

2). Apa nilai persahabatan yg ada pada setiap pada 5 org tu?
  • Makcik Rehan : Suka buat lawak dalam blog. Kat luar pun sama jerk
  • Ezey : Sama tokey macam Mamma gak.. tapi biz lain-lain.. <-- Kalu biz jangan kencen orang tau :p
  • Mami Kalep : Dia kata Mamma lawak je.. Mami kalep pun lebih kurang sama Mamma jerk :p. dan macam dia duk laung2kan, anak kitorang sebaya tapi dia dah nak masuk dua, Mamma sorang lagi :D
  • Lady SS : Minah ni pun sempoi je..Walau baru kenal tapi rasa cam ok aje berkawan dengan dia ni..
  • Imans Umi : Blog dia Mamma suka terjah time kebosanan. Pun ok je berkawan dengan dia neh. Nilai2 tulus tu ada :p
  • Nida : Dia ni sangat tension dah nak kerja..Sian ko nida :D

3).Sila bgtau apa perkara paling hebat pernah korang buat sebagai sahabat..untuk kita semua jadikan panduan dan ikutan kan.
Penilaian ditangan sahabat kita sebenarnya. Tapi ke mana-mana Mamma pijak, ikhlas & menjaga sesuatu perhubungan adalah dititikberatkan. Sekali terluka tapandang dah untuk kali kedua.

4 Tukang Tambah:

Iman's Umi on August 24, 2010 at 9:59 AM said...

Thank you Mamma krn mengiktiraf diriku...terharu sungguh!

-NiD's- on August 24, 2010 at 11:42 AM said...

TEHARUNYAA...dapat awrd nieh..nak buat camna beb...keja sensowang cam giNiklaaa..BTW love u laaahhh mama....aku IKHLAS besahabat ngan ang weih.....

makcikrehan on August 24, 2010 at 12:51 PM said...

tima kasihh.. makcik dah pernah tayang kat blog dulu...tak yah tayang lagi sekali ekk. hehehe. i lap u! :)

Mamma on August 24, 2010 at 12:54 PM said...

cik rehan : tau dah ko penah wat jd tapayah!

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting