Monday, December 14, 2009

AKTIVITI KAT KAMPONGG-12 Disember 2009

Hati Mamma at Monday, December 14, 2009
Hari ni tak pegi mana-mana sangat cuma pegi rumah kakak no1 (Ani) sajork..Kimi tak ikut..tinggal umah dengan Cik Ngah (Na) sebab dia tido..seronok jugak berjalan lenggang kangkung tanpa mendengar kicauan suara bebudak (hari SINGLE sedunia lak rasanya hehehe).... Pegi dengan Wan dan Ucu sajerk..sekejap saje peginya pastu pegi bandar sekejap tukar tudung bawal (nak pakai sendiri sajerk..NOT FOR SALE!!.)pastu ambil adik no4 (Mie) balik keje dari TM terus..ye la nak balik dah alang pulak kan sebab dah dekat pukul 6.00 petang..so amik Mie terus la..balik dari bandar terus ke Marang bawak Kimi pegi playground..main-main kat sana sambil Mamma bergambar hanyut kat tepi Sungai Marang tuh!
balik dari Playground..kitorang nak siap-siap pegi celebrate besday Mak pulak(ikutkan esok besday mak (13 Dis) tapi kitorang adik beradik sepakat sambut malam ini kerana esok malam aku dh nak balik Melaka sudah...kek dah siap beli petang tadi (SR - Chocholate Indulgence)..disebabkan kek tu dah duduk luar peti lama sangat, krim kat tengah tu dah cair..masa nak letak kek tu atas meja.. Na telepas tali paper bag so tehempas la sikit (walau tak tinggi) kek tu senget sudah!! Ayooo mak..sorry hek...
Kek yang disponsor sepenuhnya oleh Ucu..senget sudah!!


Tuan kek sedang suap kat besday girl (kakakaka)


acara potong kek disaksi oleh Aneef..padahal disaksi oleh semua yang hadir dalam kedai tu
tapi skrin kamera Mamma kecik, boleh muat 2 orang sajerk

Mamma pulak suap kat mak..
Selamat Hari Lahir yang ke 56 tahun Mak..
Semoga sihat dan dilindungaiNya sentiasa..AMIN (doa dari anak soleh..soleh ke???..ooo tidakkk..huhuhu)

dialog Kimi dan Mamma
KIMI : Kimi pun nak suap jugak Mamma..
MAMMA : suap la..jangan masuk hidung Wan sudah..hehehe

Mie yang lebih mesra dipanggila Cik Mie oleh semua 5orang anak buahnya temasuk Kimi

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting