Wednesday, December 28, 2011

KALINI MAMMA AGAK KALUT

Hati Mamma at Wednesday, December 28, 2011
Memang kalut sikit pregnant kalini
Maunya tak
Hampir 6 taun rasa tu telah pergi
Kalini jenuh duk perah palotak nak ingatkan balik semua tu ;p

Tapi agak excited dari yang pertama dulu ;p
Dah rasa macam tak pernah pregnant pun ada hehehe
Agak lucu rasanya perasaan Mamma kalini :)

Tengah2 borak dengan Sue Jusoh yang mana dia pun dah nak masuk 6 bulan esok
Mamma try usha2 dia pasal pregnant2 ni la
*Ada lak Ai yang nak masuk dua ni usha orang yang baru 1st time pregnant hahaha

Sekali dia suruh cek kalkulator tarikh bersalin ni
Rupanya kandungan Mamma dah nak masuk 6 minggu esok :)
Alhamdulillah
Jangkaan Mamma agak meleset
Ingat baru masuk 4 minggu ;p
Kira pun dah lupa. cane???? kekeke

Rujuk kat bawah ni
Baru Mamma tau cane nak kira

Syukur sangat2 sebab dah nak masuk 2 bulan lagi 2 minggu
Sekejap pulak rasa

Harapan Mamma kalini biarlah terpelihara
Kalau sebelum2 ni Mamma pernah jatuh
Agaknya rahim Mamma ni manja

Ikutkan Jun lepas Mamma dah lekat tapi keguguran
Frust masa tu tapi kuasa tuhan sapa boleh halang
Redha dan pasrah aje

Kalini Papa dah sound

Jaga elok2 dan rehat banyak2

Papa pun agak excited walaupun pada mulanya cukup dengan bujang sorang katanya
Berkat pujukan maut Mamma, dia redha hahahaha ;p

Kimi pun excited nak dapat adik
Dia sangat harap dapat adik laki supaya ada geng membuas :)

kalendar kuno cina

Kalau ikut kalendar kuno cina memang anak laki
Tapi Mamma tak taruk 100% kat kalendar ni
Mamma taruk 100% kat penciptaNya

Masa bujang dulu memang kena laki
Tapi Mamma tetap percaya yang ianya cuma kebetulan
Mamma cuma merujuk sahaja dan tak akan lebih dari itu :)

Samada laki atau perempuan Mamma sangat Redha
Dalam keadaan Mamma ni
Adalah tak baik memilih sangat :)

**masaklah korang asyek makan entry pregnant je la kalini hahaha :D

2 Tukang Tambah:

So Shy Lady on December 29, 2011 at 9:41 AM said...

alhamdulillah...take care mamma. jgn lupa amalkn mkn buah kurma ;D

Mamma on December 29, 2011 at 11:58 AM said...

tq cayam :)

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting