Thursday, December 29, 2011

AKTIVITI BALIK KAMPUNG

Hati Mamma at Thursday, December 29, 2011
Hari tu kan bawak bujang balik kampung jumpa Uwan dia
6 hari jugak kat sana
Pengalaman 1st time drive balik kampung tanpa Papa
Di temani adik kecit
Sangat mencabar weh
Dan sangat pengalaman semestinya ;p
hahaha

Duk kampung sibuk tak jugak
Tapi rasa macam banyak mende yang tak sempat buat hehehe

Hari pertama sampai kampung
Mak sambut dengan pulut kuning
Mamma makan sampai nak pecah perut hahahaha
Pulut kuning mak memang terbaik walaupun masin sikit hari tu
Hari lain tak masin hehehe
Layan pulut kuning sampai malam :)

Hari kedua kitorang keluar rumah kakak
Lepastu singgah taman mainan dekat masjid terapung tu

Kimi adalah makhluk paling gembira dengan sepupu sepupunya

Gambar ikhlas dari tuan punya blog mesti tak tinggal punya ;p
kekekeke
Muka sangat pucat dan beberapa makhluk jugak ada tegur pasal ni



eh eh kat Terengganu pun dah ada i-City ke????
La baru Mamma perasan dah malam last berjimba kat sana la ramai2 dengan mak
Tapi tak banyak amik gambar sebab malas sangat2!!

Dan yang ni satu lagi Mamma nak kongsi kat korang
Kat tapak tangan Mamma ni adalah seketul EMAS!!!
Harganya kalau dijual adalah 2k++
Dan telah dijual punnn ;p
Sila percaya :)

Sebabnya Mamma memang tinggal dikawasan mendulang emas di Lubuk Mandi, Rusila :)
Teringat dulu2 time kecit pergi mendulang emas hehehe
Emas kat tangan Mamma tu dah diasingkan dari pasir dan dileburkan jadi seketul macam tu
Pastu boleh la dijual

Emas ni adik lelaki Mamma yang punya
Dia memang executive pencari emas sekarang ni
hahahahaha

Amaran!!! Ini adalah emas tulen!!

Balik ke Melaka jam 5.11 pagi
Time balik kami kongsi drive dengan adik kecit
Mamma kenapa ntah rasa penat gila

Sampai rumah terus rasa cam nak demam
Rupanya lepas di check tettttttttttttttt hehehe

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting