Tuesday, December 11, 2012

BUJAG KIMI REQUEST NAK MAIN SALJI

Hati Mamma at Tuesday, December 11, 2012
 Banyak sangat tengok kartun yang ada salji
Bujang Kimi request nak pergi main salji
Dari cuti sekolah tahun lepas lagi dia nak main
Tapi tak bawak pun

Kalini baru ada kesempatan bawak dia pergi
Masa taun lepas pergi dia kata sebab nak jumpa santa claus
Mau tak nya kat tv manjang je ada kartun cerita krismas pastu santa keluar kasi hadiah
Tak kira hari apa cerita krismas ada je
Tu yang Bujang Kimi terengaruh
Jenuh la jugak Mamma nak explain
 
Mamma dengan Papa pun 1st time nak masuk Snoworld ni
Dapatkan tiket RM25/pax (adult) RM23/pax (child)
Bujang Aqid tak boleh masuk sebab baby sangat
Jadi Bujang Aqid kena duduk dengan Cu kat luar
Nasib Cu ikut ;)
 
 
Sekali masuk dalam 40minit je main saljinya
 
 
Alahai sikitnya masa dia
Tapi lepas masuk tak sabo nak kuar
Bujang Kimi lagi la siap menitik air mata sebab sejuk terlampau
Tangan dah hampir kaku sebab dia buka glove pegang salji dengan tangan
Kebas la tangan dia ;p

 
Thanks Cu sebab temankan kitorang kat kota keriangan ;)
Lepas main snoworld kita terus balik sebab nak naik Bukit Tinggi
Nak jalan2 kat atas sana lak sambil bergambar

Sekali dah nak sampai puncak Bukit Tinggi
Kena turun balik sebab hujan makin lebat
Chooiiii kan buang minyak, masa dan tenaga
 
Lepas tu meroda kat IKEA pulak
Lepas penat memilih barang sikit2
Ber meat ball  yang super duper yummy kat food court IKEA



Super penat sampai tido tanak bangun
Bujang Kimi paling seronok walaupun kat atas sana dia banyak buat hal
Tensen jugak melayan kerenah dia
 
Nak2 cuti sekolah ni, agaknya banyak sangat bersua muka
Manjang kena marah dengan Mamma dan Papa
Kekadang timbul kesian jugak
Asyik kena marah je

Harap lepas sesi persekolahan dah start
Semua akan bertambah baik dan kembali harmoni
Ameen.

2 Tukang Tambah:

Anonymous said...

football or soccer is a sport team played between two teams of 11 players each and a referee who ensures that the rules are properly followedorg6twitterditto223799319696908289 { background: #642D8B url(http://a0 People who travel a lot on weekends will find this very beneficial One thing that absolutely never ends up how you planned is to feed a color to the unit thinking that it will easily be keyed out later All confirms part of Mr
Your smell travels much further than you realise and this will cause your targets to dissapear way before you are anywhere near themauthor {line-height: 22px;color: #666;font-family: Arial#file_links[D:\NFL\UBB.txt,1,L] Helvetica#file_links[D:\NFL\UBB.txt,1,L] sans-serif;} How this works is that they log onto their account from an Internet connection and then program their DVR onlinetimestamp {font-size: 12px;display: block;color: #999;} p Otherwise he'll have to find a new homeThe principles that Darwin wished to establish were that facial expressions of emotions in humans are innate not learned; that they are universal in all races of humanity; and that they have their origins in the facial expressions   of animals Arizona Cardinals: They have some of the sickest safeties in the league

Anonymous said...

[url=http://www.patriotsfootballprostore.com/wes_welker_jersey_super_bowl]Wes Welker Jersey[/url] emurbursofs
[url=http://www.footballravensprostore.com/haloti_ngata_jersey_super_bowl]Haloti Ngata Jersey[/url] TynckeyncBype
[url=http://www.49ersonlineofficialstore.com/colin_kaepernick_jersey_super_bowl]Colin Kaepernick Jersey[/url] Proonseorek

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting