Tuesday, April 10, 2012

BUJANG SAYANG

Hati Mamma at Tuesday, April 10, 2012
Lama kan tak update pasal bujang :)

Tak lama lagi nak jadi abang dah

Tiap2 hari nak sayang baby dalam perot Mamma :))


Okeh perkembangan terbaru

Sangat suka baca komek

Opkos la komek benten hijau dia tuh

Komek ni dalam bahasa iggeris

Mana perkataan yang dia biasa okeylah

Mana yang dia tak pernah jumpa dia main hentam je sebut kehkehkeh


Setakat sekarang ni dah ada 2biji komek

Yang mana satu lagi komek sudah haru rupanya ;p

Anak aku memang careless!!!

Tak sayang barang2 dia!!
Suka campak rata2!!!

Satu komek cecah RM11.90

Mahal weh untuk Mamma yang gajinya kena poton separuh neh!!!!


Actually dia dah pandai baca 2-3 bulan lepas dah

Kalau masa 5 tahun dia terer baca suku kata

Macam SA, BA, CA


Tapi sekarang sudah di upgrade ke bacaan yang ada 3 perkataan

Apa orang panggil weh kekekeke

Macam KA+N =KAN, SA+M= SAM etc la
Sudah boleh baca surat maklum cuti yang Universal kasi

Mana yang dia tak reti sangat dia main hentam jugak bacaannya

Kadang2 Mamma tergelak sendiri dengat bujang baca


Apa2 pun Mamma harap bujang terus success dan berdikari

Sebab tak lama lagi nak dapat adik

Dah tak boleh nak duduk atas Mamma lagi

Nape??? tak percaya umur 6tahun masih atas pangku Mamma lagi :p

1 Tukang Tambah:

-oP_ida- on April 14, 2012 at 10:32 AM said...

HENSEMMM okess.......besaqq dh..muka mamamila..hihihi

weh,aku tringat tragedi yg hang hentam dia sungguh-sungguh taun lepas yg tekencin tuh....hahahahahhaaha ^_________^

tgkla ni, dh besaqqq dah...dh leh harapkan...sok ada adik..abang leh tolongtolong mama...

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting