Friday, October 21, 2011

LAMA TAK TEPEK MAKANAN

Hati Mamma at Friday, October 21, 2011
a'a kan????
Lama tak tepek gambar makanan
Yang sendiri masak
Yang sendiri rasa
Yang sendiri makan
Yang sendiri kata sedap ;p

Ni Mee Hoon Sup sama sambal kicap meletups <-- hah tu kan dah puji meletops kekeke
Adalah dibuat last week tapi tak ingat hari apa
Tapi rasa hari Jemahat yang molia lepas ;)

Gambar yang close up ada
Tapi tak boleh nak bluetooth ke laptop pulak sekeping tu
Hadap gambor ni saja

Papa dan Kimi macam biasa
Tidak menghampakan
SEDAPP!!! katanya hehehe

Layan sampai esoknya sebab kuah sup ada banyak lebih
Lagi sedap rupanya sup dia kalau dihangat esoknya
Rempah sampai ke tulang daging hehehe

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting