Monday, November 14, 2011

HARIJADI YANG PENAT

Hati Mamma at Monday, November 14, 2011
Kisahan birthday semalam disambut dalam keadaan cukup sederhana ;)
Tapi Mamma sangat gembira walaupun sedikit penat
Sebab dari pagi sampai rumah pukul 7.15 petang baru balik dari kursus insurans
*agak komited disitu ;))

Kek hari jadi Mamma taun ini
Tanpa lilin seperti selalu ;p
Dah semakin tua malu pulak nk tiup2 lilin bagai khennn
*Ustaz Azhar kata dosa pun yerk ;))

Kek Volcano dari Pizza Hut
Sangat yummy rupanya eh siap ada eskrem ;)


Kalau dah kek rasmi dari Pizza Hut
Maka makan2 kami pun kat sanalah
Simple hidangan untuk kami yang bekeluarga dan berbadan kecil2 semua ;p

2 hero Mamma sudah ngap dulu
Love both of u!

Dah kenyang semua
*hidangan kecit je pun tak habis nak makan
Tapi yang licin lincau tak hengat sampai lintang pukang tulang belulang ayam tuh ngeh ngeh


Mak aihhh
Rupa birthday girl kelam meh
Kamera cap ayam khennn
**penat aku mekap tebal2 hahahaha


Semoga Mamma terus di panjangkan umur untuk terus beribadat kepadaNya
Untuk terus mendidik anak Mamma ke jalanMu dan menjadi anak yang soleh
Di murahkan rezeki yang halal dan diberkati di dunia dan akhirat.
.Amin.


2 Tukang Tambah:

-oP_ida- on November 14, 2011 at 1:21 PM said...

wot..wott...sedapnya depa makan-makan.....dua hero hat ensem...

weh amdan rileks jaa cooL jaa bebeh..kimi ensem.....

sori my dear, taun ni xda kad beday buat hang..soBBBB =(

Mamma on November 14, 2011 at 2:20 PM said...

hahahahamdan memang cool!! tu sebab aku jatuh hati kat dia keh keh keh

eh xpe nida..ko wish kat fb pun aku dh suka...janji ko ikhlas ;))
luv yu!!

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting