Wednesday, August 3, 2011

MAKAN-MAKAN TANDA TERIMA KASIH KAMI

Hati Mamma at Wednesday, August 03, 2011

Cerita 19 Julai lepas keh keh keh *lagi cerita lama
Tapi menten nak jugap terbit kasi ada entry kan keh keh keh


Bersempena Mamma meminjam kereta kontot Hacik Nurul *rakan kongsi Nurza hari tu kan
Selama hampir 2 bulan jugak kereta ni duduk dalam car porch Mamma ;p

Ni kereta Hacik Nurul kita tu

Sebabnya kereta Mamma masuk bengkel repaint balik
Haaaiiisshhh lama betul amik masa pomen tu nak cat kereta Mamma kan

Apa yang dia duk kelebek kuda hitam Mamma hari tu erk

Ni kuda hitam Mamma yang bercapok2 tu ;p
Sampai tompok2 cat digunakan kereta ni hehe
Sampai naik malu la jugap nak drive hahahahaha
Tu yang anto masuk bengkel cat tu

Ada sesapa tak malu nak drive kereta ni??? ;p

Sebagai tanda terima kasih kami laki bini kan ;p
Mamma dengan Papa belanja rakan kongsi Nurza ni makan ikan bakar
Dekat Muara Sungai Duyung
Makanan semua sendap-sendap

Makanan sampai satu-satu haiissshhh
Maka kami makan pun satu-satu lah
Sebab masing-masing dah kebulur
Termasuklah yang tukang belanja hehehe ;p
Dah tak sanggup nak menunggu lagi dah

r
Hasil kerasukan kekebuluran kami jelas terbukti nyah! hahahaha


Apapun makanan dekat sini memang super sendap ;)
Mamma memang selalu lepak sini kalau makan ikan bakar

Sapa terliur nak makan
Nanti Mamma bawak kan, buleh buleh ;p
Tapi kamu bayor yerp ;D
Anyone?????!!!


0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting