Tuesday, January 8, 2013

SUDAH MAKIN BIASA

Hati Mamma at Tuesday, January 08, 2013
Alhamdulillah sudah makin dapat kawal keadaan
Tidak seperti awal2 persekolahan
Serba kalut
Semakin dapat biasakan diri dengan keadaan yang mengcengkam    ;)
Harap semakin pulih dan biasakan diri dengan kesibukan seharian
 
Persekolahan dah masuk hari kelima
Ingat tak lagi Papa kasi RM4 untuk Bujang Kimi buat belanja
Hari2 salak Papa nak RM4! huhuhu
Padan muka abang tau, sapa suruh kasi masa mula2 dulu kekeke
 
Setiap hari tanya Bujang Kimi makan apa kat sekolah
Hari2 cakap makan mee hoon!!!
Wawawawa tau la suka makan mee hoon
Takan hari2 sebat mee hoon nak oiii
Pastu macam pandai sikit air tak beli
Air masak bekal sebotol besar selalunya habis
Memang kuat minum air dari kecit!
 
Tapi ada jugak dia beli air
Rasa Mamma dalam 50sen je kot air tu
Tapi tak selalu jugak
Jadi baki balik sekolah 50sen je
Jadi dia tak dapat nak mengjahanam dengan pakcik askrim, kedai2 sederet kat tepi sekolah
Sebab duit dah tak banyak dah hehehe
 
Sekolah petang Acik Atie yang hantar dan ambilkan
Sekali dengan Danial anak Acik Atie :)
Banyak perkara baru Bujang Kimi belajar tahun ni
Termasuk pergi kelas agama petang, kawan2 dengan budak kampung sekeliling rumah Acik Atie (anak buah Acik Atie) dan pergi mengaji ramai2
Mamma tumpang seronok sebenarnya dengan perkara baru yang Bujang Kimi sedang lalui sekarang
Sangat excited hokay!

Tadi baru guna public phone call Mamma
Dengar suara dia dari corong Mamma gembira
Dah pandai guna pblic phone dengan jayanya
Tapi malas nak melayan pulak Mamma rasa sebab sampai 4-5 kali dia call Mamma
Saru lah! hahahha
Dia pesan suruh bawak ubat gigi dengan cawan sekarang!
Sebab ada nurse datang nak gosok gigi ramai2 kat sekolah
Dia lupa kataya nak bagitau semalam

Mamma cakap jangan call Mamma selalu
Pastu suruh dia pergi makan sebab time rehat masatu
Takut tak sempat dia nak makan pulak
Katanya dia rindu Mamma sangat sebab tu dia call hehehhe
Bujang bujang
Ko cakap yang ko jakun dengan public phone kat senang! :D
 
Bujang Kimi perangainya selalu macamtu la
Perkara baru dalam hidup dia
Biasanya dia akan ulang buat sampai dia bosan
Tapi tak pasti la bila dia na bosan hua hua hua
 
Nasib baik jugak ada Acik Atie tu
Baju sekolah agama sebelah petang tu
Mamma mintak tolong basuhkan sekali untuk pakai esoknya
Sebab kalau Mamma basuhkan tak sempat kering dengan ulang-alik dr opis lg nak jemur angkat baju tu
Senang suruh Acik Atie je la basuh kan keke
Acik Atie mengadu baju sekolah dah macam belacan!
hua hua hua ko hadap lah kak yer kekeke
 
Tapi sekarang ni agak kesian dengan Bujang Kimi
Sepanjang persekolahan
Pukul 9 je dah out sebab letih sangat2 melalui hari2 yang padat :)
Kadang2 tak sempat makan walaupun Mamma tak masak ;p
Makan kedai pun tidor kat meja makan. Siaannnn ;)
 
 
 

5 Tukang Tambah:

Anonymous said...

Hello. Facebook takes a [url=http://www.onlinebaccarat.gd]slots online[/url] stick on 888 casino apportion: Facebook is expanding its efforts to mete out real-money gaming to millions of British users after announcing a give out with the online gambling associates 888 Holdings.And Bye.

Anonymous said...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your hatimamma.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

Anonymous said...

2) Be pretty selective in the topics you choose in your article writing. As you are making your Fecision it is important [url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet/[/url]
consiFer what is oF the utmost importance anF value [url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet/[/url]
your reaFerhttp://www.germanylovelv.com/
Its also important [url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet[/url]
never Forget your topics neeFs to be pertinent http://www.germanylovelv.com/
the niche you have selecteF http://www.germanylovelv.com/
continue the Fevelopment oF your position as a true expert...Conversations which has a boss or possibly a boss' boss coulF be Fraught with Fanger. But For the other aspect, it may possibly also be a supply oF numerous terriFic opportunitie[url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet[/url]
Fanger originates From committing a blunFer either From announcing some thing oFFensive or inFicating a thing that is better still leFt unsaiF.
seven. STORIES In place oF Fetails: Once we get psycheF about our merchanFise, we oFten Felve in[url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet/[/url]
the characteristics on the proFucts anF solutions, what works anF why. This can be all increFibly Fascinating once youve haF your very First terriFic merchanFise encounter, however it Foesnt make For just a quite exciting leaF-in [url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet[/url]
your presentation. Men anF women want [url=http://www.germanylovelv.com/]louis vuitton knolckoffs[/url]
know about result[url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet[/url]

|

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting