Thursday, November 1, 2012

CUCUK 2 BULAN

Hati Mamma at Thursday, November 01, 2012
 Nurse cakap cucuk 2bulan boleh demam
Risau gak Mamma kan
Sekali lepas 2 hari kena cucuk
Alhamdulillah tak demam :))
 
Bujang Akid dah berat 6.7++kg
Erkss patut la berat sangat time nak mandikan dia huhu
Rasa sengal2 tulang lengan tau ;p
Tu yang risau je kalau dia demam
Mana x besar kalau dh sejam sekali meyedut je kejenya ;p
 
 
Bila Bujang Kimi main2 dengan dia
Nampak besar sangat dah Bujang Akid ni
Sedap abang dia main2 ngan dia
Pegang pun sedap :D
 
Kena gomol macam mana pun
Bujang Akid tak nangis
Kadang2 Mama pulak yang risau tengok Bujang Kimi main2 dengan Bujang Akid
Kena gomol
Kena golek
Kena romen cium2 dengan abang dia
 
Naik serabut
Naik rimas Mamma nengoknya plus risau
 
Bujang Akid pulak rilek je
Suka lagi ada
Skang ni dah pandai senyum bila orang agah2
Tidur nak celah ketiak Mamma je
Takmo dah tidur bantal sendirian
Mulut pulak membising ajer
 
Part paling best dah mula tengok mata Mamma dalam2 time menyedut
Tiba2 damai dihati
  Best moment ;))

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting