Monday, November 19, 2012

BUJANG AQID DEMAM

Hati Mamma at Monday, November 19, 2012
1st time Bujang Aqid demam plus batuk berkahak
Dah nak ke lelah pulak
Dah 3 hari sejak pergi KL hari tu
Maybe asyik duk dalam ekon jerk masa kat rumah Cu
 
Malam tadi asyik merengek jerk
Tapi mata pejam
Pastu muntah berkahak
Bagus la kan at least kurang sket sesak kat dada tu
 
Siang tadi lak asyki tidor jer dalam buaian
Abang tolong enjutkan sebab Mamma kemaskan bilik
Alih set katil n almari ke bilik belakang
Sebab set katil baru nak masuk
 
 
Kimi sangat komited jaga adik dia :)
Walaupun kadang2 abang pedajal adik dia sikit2 ;p
 
Susu pun 2 kali jer minum tu pun tak banyak sangat
Malamnya pergi specialist tapi tutup pula
Terpaksa lah kitorang bawak pegi esok jerk

Tapi tadi Mamma ada kasi ubat demam yang nurse kasi masa cucuk 2bulan haritu
Sebab kepala dia macam panas jugak sikit
Mudahan dipermudahkan urusan si bujang kecit ni. ameen.

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting