Tuesday, October 23, 2012

HADIAH BONANZA UNTUK PAPA SEMPENA BIRTHDAYNYA

Hati Mamma at Tuesday, October 23, 2012
Birthday Papa 27 Sept lepas sebenarnya
Gambar ada je ni Mamma tepek je la dalam blog ni walaupun dh lewat sebulan kekeke

Dapat hadiah awal 2 bulan dari date sebenar
Amboi amboiii amboiiii Papa
Boleh macam tu ke???

Boleh je sebenarnya sebab phone Papa dah rosak dulu kakaka
Betul benarnya telefon ni Mamma tak cadang nak kasi sebagai hadiah
Cadang nya nak belanja jer sebab Mamma dapat durian runtuh Julai  hari tu
 
Tiba hari jadi Papa
Usha Papa nak hadiah apa
Dia kata tanak apa2
Terus la twist telefon 2bulan lepas Papa anggap hadiah dari ayang jer la yerk
Papa terus je anggukkk kekeke
 

 

Yang jadi bonnzanya Papa dapat hadiah anak lelaki kurniaan ilahi ;)
Dua benda baru dalam hidup Papa
Papa antara yang paling seronok dengan kehadiran Bujang Akid ni
Walau pada mulanya nak anak sorang je
Sampai mak mentua pun perasan kegembiraan yang terbit diwajah Papa :)


Sesi makan2 di harijadi Papa
Takde kek sebab Papa tanak :)
 
Hidangan kami
Cukup untuk perut kecit kami sekeluarga :)
 

 Okey ini stik Mamma
Makan stik u dalam pantang 30 hari!!!
hahaha huru hara sungguh
Mamma amik stik sebab kuah dia black pepper
Daging tu tak habis pun :p
 
 Ini Papa punya
Dia mengidam nak makan udang celup tepung diharijadinya
 
 Ini pun Papa punya
Kue Teow Kungfu
 
 Ini sate Bujang Kimi
 
Apapun semoga kami semakin erat dan diberkatiNya.
Ameen.

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting