Tuesday, September 18, 2012

'ORANG DALAM' DAH ADA NAMA

Hati Mamma at Tuesday, September 18, 2012

Mestila kena ada nama kan
Dah 21 hari okay

Pada yang bertanya nama anak Mamma yang ni ialah
Izz Akid Harriz
Yang membawa maksud
Kekuatan Keteguhan Pelindung 
 
Sorry pada yang bertanya sebab lambat sikit nak reveal kan
Mengalahkan anak retis terkenal kan ekekeke

Memang banyak cerita sikit nak buat surat beranak ni
Itu pun 4 hari lepas baru dapat surat beranak ni
Gara-gara ic Mamma, Papa terbawak balik ke Melaka hari tu
Jadi permohonan terpaksa di k.i.v di pejabat JPN Terengganu

Fax kan salinan ic dari Melaka pun tak jalan
Sudahnya hitam je rupa ic Mamma tu
Nak tanak terpaksa la tunggu Papa datang Terengganu dan setelkan permohonan surat beranak ni

Lagi satu kalu korang perasan kan
Entry ni sudah mula ada gambar balik coz dah guna laptop
Entry kampung sebelum ni takde gambo sebab Mamma cuma guna tab
 Tatau kenapa tab tu tak boleh nak up gambar
Mungkin sebab Mamma jakun atau tab tu yang tak friendly
Jenuh duk godeh2 sudahnya entry tanpa gambar je
Lagi pun susah rasanya nak up post kat ta 
Sebab kalau ada kesilapan kena buat balik post tu huhu
  

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting