Thursday, September 29, 2011

HARI LAHIR BUJANG TERUNA YANG KE-5

Hati Mamma at Thursday, September 29, 2011
Sambut hari lahir pun atas meja
Besar pangkat!


Selamat hari lahir sayang Mamma & Papa yang ke-5
Pada 11 September 2011 haritu
Tarikh yang mana WTC kat Amerika kena bom!
*sengkek mak meraikan 2harijadi dalam sebulan ;p
Semoga terus sihat, ceria dan dalam rahmatNya

Macam biasa keknya
Kalau tak sememeh tak sah ;p
Dan macam biasa jugap
Kami bukan pemakan kek tegar
Maka kek harijadi sejuring je ;)
Hat ni dari SR tapi lupa nama keknya
Kek ni 1st time kitorang makan, sedap sebab badam dia sejibik2 kat dalam kek tu


Sebelum carik kek, kitorang cari hadiah dulu
Dalam senarai nak kasi macam gambar bawah
Helikopter yang ada remote tu


Tak pun kereta pun yang ada remote

Jenuh gak duk tanya nak yang mana
Tapi bujang tetap tak ada keputusan lagi
Sekali Papa cakap kita pusing2 dulu mana tau bekenan yang lain ;p

Dah pusing sekali dia terpandang kapal terbang
Terus sawan nak kapal terbang
Yang mana terbangkan kena guna tangan sendiri ;p
Tak payah guna remote!

Papa pun sawan jugak sebab tak berapa nak percaya
Gila banyak beza dengan hadiah2 seperti di atas semuanya rangkuman ratus2 hehehe
Kapal terbang ni RM17 je noks!!!

Senyum melebar Papa keluar dari Tesco Melaka
Sambil menuju ke kedai nak makan pulak!


Sampai kedai kami makan-makan bagi menyambut harilahir Kimi
Sampai atas meja dia duduk main dengan kapal terbang dia yang hebat tu ;p
Sambil berkata-kata

Terima kasih Papa, Mamma!
Ini harijadi Kimi yang terhebat pernah Kimi tengok

*amboi skrip 613 sungguh!!

Kapal terbang Kimi tak boleh terbang, tapi boleh jalan tau!!!
*selepas di'on'kan, kapal terbang tu cuma bergerak atas meja je keke

hahahahahahaha
Kimi, Kimi ;D
Semoga Kimi terus gembira :)

**Nanti majlis2 makan2 sempena harilahir keduanya merangkap open haouse rumah Mamma ;)

3 Tukang Tambah:

Lady SharpShouter on September 29, 2011 at 6:45 PM said...

wahahahahahah, part hadiah mmg bagus.jimat duit noks. happy belated birthday untuk kimi dan abang :)

Asidah on September 29, 2011 at 7:19 PM said...

hohoho katebang yang dia kabo 'sesuatu yang hebat" ni lah hari tu kan?

Mamma on October 11, 2011 at 12:37 PM said...

lady ss : kan kan kan ;p

asidah : katebang yg mu tgk hr tu la..tp harini katebang tu dh ranap! huhu

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting