Sunday, March 21, 2010

BEN 10 ALIEN FORCE

Hati Mamma at Sunday, March 21, 2010
Jam 5.05 kitorang keluar..tujuannya nak beli barang PID..tandas kan baru siapp...hakhakhak..nak pergi beli barang yang patut ada kat dalam tandas la kan...kitorang pergi tempat yang paling murah memandangkan PID pun memang tak pernah nak cukup duit kannn...Nama tempat tu adalah Tong Hup..sampai kat sana Kimi boleh terjah Ben 10 Alien Force Made In China..Mamma malas sangat nak layan..Sebab balik rumah mesti tak tahan nyawanya..sepah pun satu hal..En. Papa yang layan siap beli stationary Ben 10 dengan reket badminton...Mamma dah hanyut mencari barang PID!

Ini salah satu jam Ben 10 yang sempat dicekup Kimi..
Sangat menarik jam tu boleh taruk patung jadian Ben 10 kat tengah tu...
Dan apabila dipicit butang kat tepi jam tu akan mengeluarkan warna dan bunyi...
Mamma tak sangka...sebab multifunction...
Ingat jam tu sekadar jam saja...(jam bodo jer la dan tak ada waktunya hokey)
Patung tu plak sekadar hiasan sajork...
Apabila dibuka dan Kimi mainkan..macam tu la jadiknya siap bunyi dan cahaya...
Yang Kimi plak..macam tau-tau ajer patung tu letak kat tengah..

Gambaran dekat..patung tu melekat dengan fitnya...

Sangat berbaloi!..

Dengan harga RM5.70 sajorr..

Lain kali kompom Mamma terjah Tong Hup lagi untuk mencari Ben 10 Alien Force!

Sampaikan Dashboard kereta Mamma pun ditampal dengan sticker budak hijau tuh!..
Tension weh..nasib baik kat luar kereta tak ada sticker tu lagi..
Ini adalah barang PID..
Semestinya dari Tong Hup!
Datang Melaka jangan lupa pergi Tong Hup..huhuhu
Perjalanan pulang ke rumah, Kimi dah tertidur dalam kereta..
Sebab seharian tak tidur...sebuk ngan main baling tin ...hehehe


Tidur pun jam tak kasi buka...
Bahagia betul jadi Kimi hari ini...

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting