Sunday, November 29, 2009

PENGALAMAN PERTAMA KIMI DARI GEJALA PAMPERS

Hati Mamma at Sunday, November 29, 2009
Huhhh..lama sungguh Mamma tak hapdet blog neh... Raya Haji dah pun 2 hari (27 Nov 2009-Jumaat) dengan menu Nasi Minyak + Gulai Ayam + Acar Timun. Semuanya kegemaran Mamma. Itu Hamdan hendak tak hendak kena makan jugak sebab tade lauk lain..kakaka...Tapi Mamma ada buat sedikit rendang ayam dan ketupat segera untuk Itu Hamdan..huhuhu Lepas makan kitorang balik umah mak ayah Itu Hamdan jugak la...lepak sana, lepas sembahyang jumaat kitorang dah hangkat kaki mau balik tido, tapi mamma tak moleh tido jugak la....penat sebab malam raya tido kul 2 pagi...

Dan hari raya ke2 pula, Mamma rasa sangat penat dan sangat-sangat malas...letih tak tahu la kenapa...maybe malamnya membuang sampai 2x ko...adehhh tatau la nape perut neh..pagi bangun lewat gila smpai kul 9.30..daa hari tu plak hari pertama Kimi tak pakai pampers..ye la Mamma kena ajar Kimi sebab tahun depan nak anta gi sekolah dah..even tadika kan...kena la bebas dari gejala pampers tuh..bertambah penat Mamma dibuatnya sebab 3 jam pertama Kimi masuk toilet dah dekat 5x..berjaya la kononnya Mamma mengajar Kimi akan slogan BAGITAU SBLM KENCING & B***k!! hahaha..agaknya keletihan, telelap depan TV lak..aiseh!!! lebih kurang 5minit je kot, Mamma tejaga melihat sekitar Mamma diam je..Mamma panggil kimi....rupanya duk lam toilet dan seluar Kimi dah basan...kononnya nak basuh kencing la tuh sebelum Mamma marah...muka Kimi dah takut dah...agaknya Kimi kata "AISEH MAMMA..SORRY LA,,TATAU LA CANE LEH TERLUPA... dan tikar yang Mamma tido tu dah basah tepi Mamma...ayoooo Hakimi kencing....hangin jugak la Mamma..dah la melayan dia b***k sebanyak 5-6x di tambah dengan kencing lam toilet 7-8X..Mamma dah rasa nak pakaikan aje pampers kat si budak kimi neh..tapi pikir balik nanti tak reti lak..dikuatkan jugak hati tu teruskan hasrat murni Mamma ni..Lom siap lagi Mamma kemas kencing atas tikar tadi, kimi masuk bilik, kencing lam bilik la plak..warrghhhhh makkk!! tolong daku...apa lagi..kena la kimi..kekeke..hari ni memang banyak kimi kena marah ngan Mamma dia....Lom citer lagi pasal b***k dia..duduk lam bilik temenung sekejap je macam-macam hal mengadu...busuk la, sakit kaki sebab bertinggung la apa la...pastu tak sampai sejam bgtau nak b***k lagi...so dia terus je cakap dah siap b***k..tu yang jadi 5-6X..rasa cam bengkak pinggang Mamma beb..mau tak…Mamma pun sama menonggeng masa nak basuk b***k Kimi tu...huhuhu Kimi Kimi...hehehe tu la lesson tuk Kimi hari raya ke2 dan malam ni Mamma nak try tengok tidokan dia without pampers..

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting