Saturday, November 14, 2009

PENUBUHAN HATIMAMMA

Hati Mamma at Saturday, November 14, 2009
Blog ini ditubuhkan pada 14 Nov 2009 (01.39 am)...sehari selepas sambutan ulangtahun mamma yang ke-29 ..sambutan secara kecil-kecilan telah diadakan di SR, Tesco, Melaka..tenkiu sayang sebab belanja ayang kek itu..SEMOGA AKU DAN KELUARGA SERTA ORANG YANG AKU SAYANGI DILINDUNGI DAN DIBERKATI SENTIASA., AMINN YA RABBAL 'ALAMIN..lepas balik je dr celebrate tu..terus je cipta blog ni...huhuu seronok sangat sampai boleh terciptanya blog ini...antara nak kongsi kegembiraan mamma dengan gambar2 dibawah :-

Si Kimi penyebuk je..cam dia besday girl nya..

Sayang abang..tenkiu


Lepas celebrate..kitorang terus masuk mall tesco..beli 2-3 barang saja..sebab tu troli pun kecik je..suruh kimi je yang tolak..kekekeoitss...sempat lagi dia manghangkut barang2 yang tak bekenaan..yang sebenarnya takde lam senarai mamma pun...

1 Tukang Tambah:

PPD SEBAUH on December 3, 2009 at 10:49 AM said...

aikk.. kimi nampak dh besar.. makin tinggi gitu

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting