Wednesday, February 10, 2010

HUTANG LAMA

Hati Mamma at Wednesday, February 10, 2010
kSebenarnya bukan hutang apa ponn...hutang hadiah harijadi Kimi ke-3 tahun (11 September 2009) hari tu..erks aci jugak main hutang2 heh...Nak jadi cerita..hari ni badan Kimi cam nak demam..siap Kimi cakap "Kimi rasa nak demam la Mamma"..Papa datang.."alahh..panas sket je ni Kimi.."..Kimi sambung calap lak.."a'a la..panas siket jerk.."..hhehehe...tiba-tiba Kimi cakap "Kimi nak Train la Papa"..adduuu terkena la plak...amik kesempatan betol Kimi ni...Papa terus pergi beli train tu kat Jusco sebab nak tunggu Papa off lambat lagi..so Papa start motor je, pergi sorang-sorang beli train idaman hati Kimi tu sebab malam ni Papa keje..pergi sorang cepat sikit baliknya..ye lah..masa pergi dah 6.45 beb!

Hermmm...siap balut lagi..
Free wrapping kat Jusco nuh!

Tarraaa...inilah idaman hati Kimi sejak sebulan lepas...
gara-gara Thomas & Friend ni jugaklah Kimi angau sampai tengah mandi..nak tidor dia bisikkan kat telinga Mama dia..
Nanti Mamma dapat gaji..dah ada duit..Mamma belikan train yerk..
tadi plak terus pergi beli sebab sampai dah nak demam si Kimi angaukan train ni

Papa pasangkan yerk...


Hasilnya....best jugak Mamma main ni..semua train dalam tu bekerja sendiri..
suka tengok train ni buat kerja (guna bateri hokey!)

0 Tukang Tambah:

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting