Tuesday, September 18, 2012

'ORANG DALAM' DAH ADA NAMA

Hati Mamma at Tuesday, September 18, 2012 0 Tukang Tambah Links to this post

Mestila kena ada nama kan
Dah 21 hari okay

Pada yang bertanya nama anak Mamma yang ni ialah
Izz Akid Harriz
Yang membawa maksud
Kekuatan Keteguhan Pelindung 
 
Sorry pada yang bertanya sebab lambat sikit nak reveal kan
Mengalahkan anak retis terkenal kan ekekeke

Memang banyak cerita sikit nak buat surat beranak ni
Itu pun 4 hari lepas baru dapat surat beranak ni
Gara-gara ic Mamma, Papa terbawak balik ke Melaka hari tu
Jadi permohonan terpaksa di k.i.v di pejabat JPN Terengganu

Fax kan salinan ic dari Melaka pun tak jalan
Sudahnya hitam je rupa ic Mamma tu
Nak tanak terpaksa la tunggu Papa datang Terengganu dan setelkan permohonan surat beranak ni

Lagi satu kalu korang perasan kan
Entry ni sudah mula ada gambar balik coz dah guna laptop
Entry kampung sebelum ni takde gambo sebab Mamma cuma guna tab
 Tatau kenapa tab tu tak boleh nak up gambar
Mungkin sebab Mamma jakun atau tab tu yang tak friendly
Jenuh duk godeh2 sudahnya entry tanpa gambar je
Lagi pun susah rasanya nak up post kat ta 
Sebab kalau ada kesilapan kena buat balik post tu huhu
  

Tuesday, September 11, 2012

SELAMAT HARI LAHIR BUJANG

Hati Mamma at Tuesday, September 11, 2012 2 Tukang Tambah Links to this post
Haram nak sedar birthday bujang yang ke-6 harini
asib tengok status Papa kat fb tadi
Semoga jadi anak yang soleh dan diberkatiNya.amin.

Kesian bujang sambut birthdy time Mamma pantang
Tak boleh la nk raikan, kuar jalan2 kan
Terpaksa la tunggu Papa dtang weekend ni
Bawak jalan2 dan pusing2
Pasl hadiah pulak
Kebetulan Papa ada beli game baru untuk bujang
Itu saja la yang akan ditukarkan jadi hadiah harijadi :p

Sekarang ni Mamma serba lupa
Selama 14 hari berpantang ni
Tak tengok cermin lagi lepas mandi
Ntah masih ada rupa ke tidak lagi ler :p
Ntah apa ang Mamma bizikan pun tatau ler

Tak sabar tunggu Papa datang
Sebab Mamma akan ikut Papa balik Melaka juga kalini
Pantng sana pulak
Lagipun Mamma dan bujang ada komitmen lain huhu

 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting