Thursday, July 28, 2011

ENTRY BERGAMBAR VIETNAM

Hati Mamma at Thursday, July 28, 2011 1 Tukang Tambah Links to this post
Dapat jugak gambar dari kamera canggih Makcik Rehan
Tunggu dia upload gambar kat fb sebenonya
Sebab Mamma tak amik gambar langsung walaupun dengan henpon sendiri

Gambar bawah ni masa kami sampai Saigon International Airport, Vietnam
Jam 5.20 petang masa Vietnam, 22 Julai 2011 (Jumaat)

Masing2 posing dulu
Travel bag Mamma sangat besar, sebab biasa holiday dengan mak dan adik
Tak ada beg kecit2
Mamma boleh masuk dalam tau hehe

Kamiorang duduk Boss Hotel
Walaupun hotel murah tapi sangat selesa berbanding hotel yang memula Mamma datang Vietnam
Bak kata Makcik Rehan, janji ada ekon muehehe


Line internet sangat hazab

 
Lepas shopping sikit2 untuk hari pertama
Kitorang Dinner kat V N Halal Restaurant, Vietnam
Sambil tunggu makanan sampai
Sempat la membatak kamera baru Makcik Rehan yang sanggih lagi bau kedai itu ;p

Posing dengan kopi ais yang sangat sedap
Pekat, manis dan kaw ;D

Mee Goreng Mamak Makcik Rehan
Tak sampai satu hari dah rindu mamak ke mocik??? haha

Menu kanan Mamma punya
1st time datang Vietnam dulu tak makan langsung cuisine tempatan
Kalini nak rasa jugak la sikit2

Mee Sup Vietnam, super banyak bawang nya
Tapi sup dia rasa manis2 bawang dan air daging
Sendap jugak! :)

Kopi Vietnam Mamma
Cara nak minum kopi ni sangat unik
Kena bancuh sendiri, rasa kopi yang sangat kaw dan pekat!
Terbaik meh!!

Hari kedua
Sebelum turun hotel shopping
Amik gambar depan hotel dulu


Lenjan sampai petang terus lupa amik gambar kami

Hari ketiga dah nak balik
Masa di habiskan sekitar hotel
Amik gambar sekitar Bent Thant Market saja ;)


Sapa suka cotton
Memang akak gila kentang datang sini ;)

Kredit tuk Makcik Rehan dengan gambar dari kamera sanggih lagi baru ;D

Tuesday, July 26, 2011

PERGI BALIK VIETNAM

Hati Mamma at Tuesday, July 26, 2011 0 Tukang Tambah Links to this post
Pergi balik Vietnam haram tadok entry
hahahaha
Mamma nak demam tapi tak demam

3 hari 2 malam duduk Vietnam
Tapi tak dapat nak tidur pun
Tu yang lesu

Dah sampai rumah pun
Masih lagi lesu
Minggu depan nak
berniaga pasar ramadhan lagi hehehe

Hara2 cepat la sihat
Nanti rajin upload gam
bar sikit2 dari Vietnam
Itu pun Makcik Rehan saja yang duk snap sana sini
Mamma tak amik gam
bar dari kamera sendiri langsung
Nanti share gambar dengan Makcik Rean saja la

Friday, July 22, 2011

SUDAH ADA LESEN INSURANS

Hati Mamma at Friday, July 22, 2011 0 Tukang Tambah Links to this post
Sebagai pekerja kontrak! ni kan
Plan sokongan bukan kena ada A dengan B saja
Malah plan mesti lah sampai ke Z! huhuhu

Jadinya sekarang Mamma tengah try banyak kerja
Yang mana masa pun sangat fleksibel dengan urusan harian Mamma nanti
Senang nak bergerak etc la kan

25 Jun 2011 lalu Mamma amik exam untuk lesen insuran
Nanti2 sapa yang nak buat insurans boleh call Mamma untuk rundingan konsultant
Pergi exam dengan harapan tak lulus
Sebab study cuma satu malam dengan tak kadar tidur yang minimum

Semalam dapat result dua paper ni semua takat lulus
Tapi tetap rasa puas hati sebab lama sangat tak amik exam dah
Rasanya dalam 10 tahun dah huhuhu

Okey paper bawah ni result untuk insurans motokar (PCEIA)
Rasa nak renew insuran kereta dan motor meh sini beratur meh ;)


Result paper bawah ni untuk insurans hayat (CEILI)
Pun mari beratur sini meh kalau nak join


Dengan ini Mamma mengumumkan
Lesen insurans Mamma dipertanggungjawabkan kepada syarikat insurans antarabangsa seperti dibawah
Lepas ni dah bebas buat insurans secara part time (buat masa ni)
Kalau sangat okey Mamma akan fokus dengan insurans

Kepada Perisai Hitam tenkiu atas support kamu
Siap duit tau! belanja aku makan

Kepada Ila dan Suhamdy
Dua orang ni yang bertanggungjawab membawa Mamma dalam dunia insurans 3-4 bulan lepas ;)
Semoga kamu terus menyokong aku!

Thursday, July 21, 2011

APA MAMMA NAK KATA NIE

Hati Mamma at Thursday, July 21, 2011 3 Tukang Tambah Links to this post
Dah 2 bulan jugak la Mamma kerja bawak Kimi datang opis ni
Huru hara jugak tapi tu lah kan
Hadap je lah!

Dalam lepak opis selama 2 bulan ni macam2 la
Malas je nak taip banyak-banyak
Tapi hari ni dia main cop-cop atas meja Mamma
Macam kat bawah ni


Sekali dia pergi cop muka dia daaa...


Nak marah pun tak jadi nak marah
Nak suka pun ada tapi kena tahan
Last sekali eksperesi muka separuh marah, separuh seringai
Cane tuh???

adehhhhh lantak la kan..
Malas sungguh dah nak layan

APAM POLKADOT JADI POLKAPENYET ;)

Hati Mamma at Thursday, July 21, 2011 6 Tukang Tambah Links to this post
Saja la buat apam ni selasa lepas sebab jumaat malam mak mentua nak buat kenduri arwah
Memandangkan Mamma akan fly ke Vietnam dan tidak
bersama dalam kenduri tersebut
Makan tercipta la idea nak
buat apam bagi menutup rasa bersalah! ;p

Muaahahahahahhaha Mamma nak gelak dulu ;p
Geli rasa hati tengok apam mak ni hah
Nak polkadot la sangat
Last jadi PolkaPenyet!

Ni masa nak kukus


Dah siap kukus Jadi macam bawah ni
Bukan masalah dari hijau dah masak jadi
biru ;p
Yang hijau ni kukusan pertama
Apam yang
bawah ni kukusan kedua

Yang jadi masalahnya
Jadi penyet2!
Dot-dot yang cantik semua meleret jadi panjang2


Mula tu tatau kenapa jadi camni kan
Esoknya tanya jiran
Dia kata kena taruk dalam acuan lompang yang kecit2
Nape la tak terpikir pulak haisshhhh

Walaupun dah jadi polkapenyet
Tapi rasa sangat meletopszz tau
Bujang suka giloss
Siap diberi puji-pujian lagi
Ai sungguh terharu walaupun apam Mamma sungguh tak semengah!

Siap bawah apam penyet ni sebekas besar pergi sekolah
Semua kawan-kawan kata sendap
Lapor
bujang teruna la ;D kekeke

Sepulangnya dari sekolah tetiba bujang pulak sakit perut
Sekali melepas t*ik kaler hijau!!!!
Kimi kata

Nie makan kuih Mamma la ni!!

Hahahahahahaha

Tuesday, July 19, 2011

BILA BUJANG MERUNGUT

Hati Mamma at Tuesday, July 19, 2011 2 Tukang Tambah Links to this post
Pagi tadi adalah pagi yang paling tenang
Apabila bujang dikejutkan dengan ayat psiko

"Cepat bangun, kan Mamma campak dalam toilet kan'

Tanpa lengah bukak butang baju melayu, lucut seluar
Terus lari ke bilik air sambil bogel-bogel ;p

Dia tak perasan ke, kalau Mamma tak campak pun
Last sekali ke bilik air jugak kekekeke
Memang kena mandi kan ;p
Agaknya jadi takut sebab perkataan 'campak' gamaknya ;D

Dan sekarang ni, hanya stetment tu aje digunapakai untuk kejutkan bangun pagi ke sekolah
Tak tau la sampai bila boleh guna stetment tu hehehe

Mamma suruh mandi sendiri sementara nak siapkan sarapan
Lepas mandi terus pakai baju sendiri
Sambil pakai baju bujang tanya Mamma

"Papa mana Mamma???'"

"Papa kerja la, karang pukul 9.00 pagi balik "

"Alah Papa ni, asyik kerja jeeee"

Tersentap jugak Mamma
Memang sejak dua menjak ni Papa asyik kerja ajer
Kalau off day pun Papa akan overtime

Ye la dengan bulanan Mamma yang tak menentu
Lagi mau fix hutang Mamma yang Papa ambil alih semua kecuali MARA dan potongan angkasa
Nanti kalau Mamma dah betul2 hilang punca pendapatan
Semuanya dah fix dari awal kan
Jadi tak kelam kabut sangat

Sungguh sentap la pepagi tu
Dan-dan Mamma terasa Kimi ni nak bermanja dengan Papa
Agaknya dia pun dah rasa lama dah dia tidak bersama dengan Papa dia kot
Tapi memang ye pun

Terus je Mamma jawab

"Memang la kena kerja, nak beli toys, tengok wayang, pergi fun fair lagi
Semua kena duit jadi Papa kerja la nak cari duit"

"oooo ye lah..."

**bungkam

Monday, July 18, 2011

RISIK-RISIK DENGAN TEACHER MARRY PULAK ;)

Hati Mamma at Monday, July 18, 2011 2 Tukang Tambah Links to this post
Mamma tak puas hati betul dengan Ms. Lee hari tu
Tadi tengahari kebetulan Teacher Marry tepi gate
So Mamma tanya la

Eh itu Ms. Lee kenapa tak kasi Kimi bawak bekal huh???
Saya pelik tau, masa U jaga Kimi last year tak macam ni
Hari tu komplen tak kasi bawak Nasi Lemak ok la
Ai terima sebab dia kata Nasi Lemak tak bagus
Tapi sekarang Mee Goreng ke, Nasi Goreng ke semua dia tak kasi bawak
Ai taruk bekal Kimi tanak bawak
Sampai sekarang dia langsung tanak bawak bekal
Kimi kata Ms. Lee marah, cuma boleh bawak biskut dengan roti saja

Ayooooo Kakak
Mana ada sekolah larang budak bawak bekal
Saya punya kelas (4tahun) hampir separuh bawak bekal
Dia ar (Ms. Lee) suka bising-bising tau
Itu ar, nasi jatuh satu saja, dia kata jatuh semua
U paham ke??

oooo maknanya dia suka besarkan mende kecit la
Cepat mau marah saja la
Eh dia tu kan, ramai parent komplen kan??? <-- ayat kepoh kekeke
Dia sendiri cakap hari tu

Ye la Kak
Dia kalau mengajar dalam kelas, lepastu kalau marah2, semua cikgu2 lain boleh dengar
Lepas tu, semua budak yang kena marah semua datang sama saya
Lepas tu saya pujuk2 okey la
Kimi kan Kak, dia memang nakal
Suka lari2, tapi biasa kalau saya cakap mesti dia dengar
Saya tengok dia treat budak2 tak bagus tau Kak

Itu la, U kan, 10x lebih baik dari dia tau
U treat budak tak sama langsung dengan Ms. Lee
Hakimi kalau balik rumah kan
Saya tanya Ms. Lee ada cakap apa2 tak??
Dia cakap tak ada
Masa U jaga last year ada jugak U pesan dia untuk tolong mak, jangan lari2 etc kan
Jadi budak ikut apa yang teacher dia pesan
Ms. Lee kan, never!
Eh dia tu bekas cikgu ke?
Apsal U tak komplen pasal dia meraung dalam kelas huh??

Dia bukan sapa2 la Kak
Kaum diorang ni mana boleh komplen Kak

Eh itu Mss. Ong kakak dia kan?? (principal)

A'a itu Mss. Ong kakak dia la
Tapi Mss. Ong tak ada, duduk wad sebab dia operate hari tu

oooo patut la
Adik owner
Eh dia kan, jenis tak mengaku kesilapan sendiri tau
Ramai parent komplen pun susah nak terima
Yang dia tau, budak2 ni yang salah
Dah nama budak nak kira apa
Dia la patut terima komplen tu positif kan

Eh kak, karang orang lain tanya cakap pasal apa
Akak cakap la kita borak pasal lain tau *eh eh tetiba pulak Marry kan

Rupanya Ms. Lee asyik tinjau2 je dari jauh Mamma tengah berbual dengan Teacher Marry
Hahahahaha
Ms. Lee pun adik principal

Okey3
Ai balik dulu la yerk

** sudah jelas dan terang
Yang Ms. Lee ni nak monopous!

Friday, July 15, 2011

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN BUJANG TERUNA

Hati Mamma at Friday, July 15, 2011 3 Tukang Tambah Links to this post
Kali pertama menduduki exam
Huh Hakimi tu, exam pun tak tau apa maksudnya
Jenuh nak teragkan
Yang dia tau jawab je paper tu

Yang betulnya dah keluar 2 minggu lepas keputusannya
Tapi alasan biasa adalah malas huhu
Mendapat ranking ke 14 dari keseluruhan 16
*Sangat teruk rasanya

Tapi apabila dikenang keseluruhan markahnya pulak
Adalah 251/300
Rasa terubat sikit
Duduk kelas A memang lagu ni kan
Agaknya semua dapat full mark ;))


Mengikut 3 paper yang Kimi amik
Matematik atas sekali, gred A
Macamana Ms. Lee kata 3bulan ajar tak paham2
Apa pun mak bangga apa dengan anak mak
Walaupun banyak sangat komplen itu ini dari Ms. Lee
Ko apa tau, kawin pun tak!

Bahasa Malaysia pulak masih lagi A tapi agak rendah sedikit dari Matematik
Bahasa Inggeris ni macam mak dia jugak
Ada je english mesti bawah sekali dari subjek lain huhu
Tapi masih boleh dimaafkan lagi sebab dapat gred B

aishh dah macam buat Rumusan Karang form 5 pulak hahahha
eh eh lupa ni nak bagitau
Ada ke masa conversation pagi semalam kan
Yang kata komplen-komplen tu la
Mamma lupa nak taip kat entry tu
Boleh ke Ms. Lee kata kat Mamma
Tapi rasa cam ugut pun ye

Kalau macam itu arr
Tahun depan takut turun kelas B tau

Ayooo ini olang kan
Apa bikin jadi cikgu kalau talak mau mendidik
Cuma mau mengajar saja!

KIMI KENA KOMPLEN

Hati Mamma at Friday, July 15, 2011 0 Tukang Tambah Links to this post
Semalam punya story la ni
Pepagi lagi dah hujan
Maknanya kena la antar Kimi ke sekolah dan Papa pergi keje
Nak hantar Kimi dulu, jem bukan main pulak
Sampai kereta tak bergerak
Dan-dan rasa duduk KL pulak ;p

Terus pusing hantar Papa dulu
Maklom la kereta cuma sebijik saja
Tak pasal-pasal la masuk opis lambat :p

Lepas hantar Papa berdesup ke Wonderkids pulak
Sekali Ms Lee datang (guru kelas Kimi)
Rupanya nak komplen Kimi

Dia kata Kimi dalam kelas mata meliar-liar
Tak fokus kat papan hitam
Duduk tak diam pulak tu

Mamma jawab
Ye Ms. Lee, saya tau anak saya nakal sikit
Kat rumah pun macam tu jugak
T
api saya harap Ms. Lee letak dia kat paling depan sekali dalam kelas

Apa-apa hal Ms. Lee boleh tanya dia
Suruh dia bangun baca ke
Sebab masa tahun lepas dia kelas Teacher Marry
Teacher Marry pun cakap macam tu Tapi lepas dia buat macam tu, OK la jugak sebab kita asyik tanya dia

Ayooo..Kimi ar, bilangan jari kalau saya angkat 4 jari kan

Mau kena bilang satu-satu dulu baru jawab itu 4

Patutnya dia sudah boleh terus jawab itu jari is 4
Sudah 3bulan tau saya ajar dia

Lagi tau ah, tulisan sangat teruk

Ye ke Ms. Lee??

*benonya Mamma tak kesah sangat pun, apa salahnya dia bilang dulu kan???
Janji dapat jawab itu jari adalah 4. Nak stress2 sangat buat apa??
Itu tulisan ka??? Dalam writing book semua dapat star lagi dapat sticker apa??
Biasa la tulisan bebudak lagi pun

Lagipun masa hari tu you kata tulisan teruk tak apa janji otak ada bagus belajar meh!

Muka dia agak lain jugak masatu
* saja Mamma remindkan dia pasal ni sbb dia mmg ada ckp macam tu hr tu. Itu pun pasal dia komplen jangan suruh Kimi bawak nasi goreng ke, lemak ke kat sekolah..Mamma tak paham betul la Ms. Lee ni semua tak boleh bawah kecuali biskut dan roti je Dia kata dia penat nak lap2 meja kalau Kimi makan tumpah! Yeeah! itu yang sebenarnya. Ko memang dasar pemalas!!!..Cehhhh!!! Masa Teacher Marry dulu, dia suka kalau Kimi bawak bekal...kalau tumpah masa tu la nak didik dia makan elok2 kan??
Sampai la sekarang Kimi tanak bawak bekal kecuali biskut dan roti je
Takut dah bujang teruna Mamma tau

Ini tulisan Kimi dalam writing book
Apa takdek class lagi ke tulisan budak 5 tahun weh??!!!
Cuba bak mai habaq sket??

Ini tulisan dia masa awal tahun hari tu
Tidak dinafikan memang agak teruk
Tapi bukan ke ada improvement??
Apa punya cikgu la, takkan itu jadi isu besar??
*Sebab dia beriya2 komplen anak bujang mak tau

Tulisan dia masa memula belajar buat writing
Sebab masa tahun lepas tak belajar writing lagi

Lepas tu agaknya tak tersengaja Ms. Lee gamaknya
Dia bercerita seolah-oleh membuka pekung sendiri pun ye
Dia kata

Saya arr.. banyak2 kali saya ajar saya ada tepuk itu tangan dan kaki dia
*sambil dia buat contoh la..alah macam tepis2 tangan tapi ada daya tekanan la sikit tepisan dia tu
Lepas tu ar, lain parent ada cakap anak dia tanak datang sekolah esoknya



Mamma mula pelik
Eh, Kimi mana ada cakap tanak pergi sekolah ke apa

Eh bukan, student lain, bila saya pukul2 tepis macam tu Semua tanak datang sekolah esoknya Itu diorang punya parent cakap meh Memang saya ada pukul2 jugak Itu untuk kebaikan bukan saja2 mau pukul
*sah la ramai komplen dia nih ;p

Maknanya kat sini dalam kelas dia ni memang cepat baran
Kalau ada yang bengap2 sikit tu, lepas tu ajar lagi tapi tak diterima ajar jugak
Itu yang dia naik angin sampai nak tepis2 tangan bebudak ni
Lepas tu dia assume, sekali dia ajar bebudak ni terus akan dapat tangkap apa dia ajar
Mana boleh macam tu, lain budak lain peten kan???
Termasukla dengan Kimi tu

Lepas tu dia tambah
Kimi satu ar, tak boleh duduk diam Duduk dalam kelas atas kerusi pun bergerak2
Sampai ganggu pelajaran dan student lain

Yang itu Mamma memang akui la
Kimi tu, kalau tengok TV pun sambil berjoget
Memang tak boleh duduk diam

Tu yang terus Mamma sambung
You ar Ms. Lee
You taruk dia depan2 la
Apa2 You try communicate dengan dia terus
Tanya soalan terus kat dia
Suruh dia bangun jawab
Suruh dia bangun baca buku cerita ka

Nampak gaya Ms. Lee ni macam nak sambung lagi komplen pasal Kimi
Dah macam naik syok pulak dia mengata bujang teruna Ai kan ;p
Bukan tak boleh terima kan, Mamma tarak hal punya pasal kenakalan Kimi tu
Tapi agak2 la kalau semua mahu perfect payah la jugak!
Dari bawak bekal, makan sepah, tulisan buruk sampai la macam anak mak bengap sangat sampai ajar 3bulan tak dapat tangkap kan
Sekali Mamma fire dia sket

Er itu ar Ms. Lee
Kalau homework kan
Teacher memang dah bagi jawapan ke
Sebab anak saya ada bagitau jugak

Hari tu kan
Saya ajar Hakimi buat homework
Saya pun biasa la, lama tak pergi sekolah lama2 baca soalan tadika pun konpius ;p
Lepas saya baca soalan, saya tanya Hakimi mana satu jawapan
A ke B jawapan dia
Hakimi jawab A, tapi saya rasa jawapan dia B
Lepas tu You tau Hakimi jawab apa???
No Mamma, Teacher said A *glurp
No, B la Kimi
Bukan la Mamma, Teacher cakap jawapan dia A btadi tu

Mamma terbus tanya
Memang Teacher kasi jawapan ke dalam kelas tadi sebelum balik
Ye lah, kalau tak mana nak tau

Bukan sekali tau, selalu dia cakap Teacher bkasi jawapan
Macamana tu???

Terus tu jugak muka dia lain
Pusing cerita Kimi nakal balik
Duk ulang sampai Mamma kata

Tak pe la, apa2 hal You suruh je Kimi duduk depan2 dalam kelas
Ai tak kesah pun and kalau you nak pukul sikit2 Ai pun tarbabk hal
Ai nak pergi kerja, lewat sangat dah ni

Dia punya komplen macam Mamma bayar dia RM25 sebulan
Ayooo RM250 sebulan wooo!!!
Hagak2 la sket

Tahun depan Mamma tak rasa nak hantar Wonderkids
Dah survey satu tadika ni nama Excel yang Mamma ada cakap hari tu awal tahun
Rasa tadika itu ok sebab ada belajar agama sekali
Ingat kalau ada Bahasa Arab nak terus sign up sekali
Sebab sekolah rendah Papa kata nak hantar Sekolah Rendah Agama
Itu lagi better kan???

Friday, July 8, 2011

JUALAN KARNIVAL 1MALAYSIA

Hati Mamma at Friday, July 08, 2011 2 Tukang Tambah Links to this post
Ini kerjaan minggu lepas punya
Mamma masuk Karnival Jualan 1Malaysia
Saja la kan, mana tau tudung2 Mamma boleh habis ;p

Karnival
berlangsung selama 3 hari
Rentung gak la Mamma kat sana



Mana la orang ni ;)
Selain tudung, sebagai penambah perisa jualan
Mamma ada jual kerongsang jugak

Jualan Karnival 1Malaysia tu dah selamat
Jualan agak boleh tahan

Mana yang berminat nak beli online barang yang Mamma jual
Sila add :-

http://www.face
book.com/NurzaShop

Selamat mem
beli belah ;))

Thursday, July 7, 2011

TRANSFORMERS III - DARK OF THE MOON

Hati Mamma at Thursday, July 07, 2011 2 Tukang Tambah Links to this post
Semalam balik kerja awal sejam
Sebab nak persgi usha kereta yang jimat minyak kat Jasin
Tapi tatau lagi nak amik ke tidak

Lepas balik dari Jasin
Terus singgah Melaka Mall
Memenuhi tuntutan perjanjian yang telah ditandatangani dengan anak bujang
Menonton Transformer III
Thanks Papa for the tickets :))


Tiket pukul 8.00 malam
Cerita yang pada mulanya sangat bosan sampai Mamma ke tahap tak paham jalan cerita dah
Macam biasa, bujang teruna pun terjebak sama tak paham sehingga beliau pun hilang punca
Duk merayau dari satu kerusi ke kerusi yang lain
Sambil menjerit-jerit macam orang jual aiskrim pulak Mamma tengok ;p

Pertengahan sudah best sebab autobots dah banyak main peranan
Masa ni bujang teruna dah duduk diam
Mamma pulak sangat asyik tengok heroin dia yang superb seksi bibirnya
Mamma yang bukan jantan ni pun tergoda kehkehkeh
Badan dia pun menggiurkan sungguh hahaha

Rosie Hungtington Whiteley nama heroin dia
Korang search la sendiri kalau nak kenal
Tapi serius cakap memang lawooo

Satu hari tak makan kami anak banak
Cuma makan pop corn dalam cinema ajerk
Habis citer samapi 10.30 malam
Terus balik tido
Sangat leteyyyy

Wednesday, July 6, 2011

WELCOME BACK ;)

Hati Mamma at Wednesday, July 06, 2011 0 Tukang Tambah Links to this post
Alah, buka pernah bersara pun kan hahaha
Saja kasi gempak kat korang
Dah 3 minggu lebih ek takde entry baru
Sibuk la tambah lagi bluetooth handphone Mamma mengong tahap langit ketujuh!
Jadinya kerja-kerja transfer gambar bermasalah ler
Tak syok la takdek gambar kan

Sejak-sejak format laptop 4-5 bulan lepas
Laptop cam ta tak boleh support untuk bluetooth lak
Tapi sebelum2 ni guna handphone cabuk boleh pulak
Skang ni tukau telefon canggih sket terus tak boleh **canggih la sangat kan hahaha

Tapi semalam teragak nak call kawan seperjuangan di PID
Pagi tadi dia try tengok tapi tak buat pape, boleh pulak bluetooth ni
Hahaha memang nak kena hempas kan!
Pape pun tenkiu Suhamdy!!

Takpe la, lepas2 ni bluetooth dah ok
Entry desup cam biasa la 3-4 kali post sehari ;p
**banyak la ko!!!!

Sebagai tak menghampakan kome
Dan membuktikan gambar dapat transfer melalui bluetooth talipon
ekekeke

Anak bujang Mamma dengan rambut sebelom potong haritu ;)
 

OOH HATI MAMMA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting